Předprodej byl ukončen

Motivace a angažovanost zaměstnanců
KONFERENCE / KONGRES / Byznys / Profesní – Kariéra, Networking

Motivace a angažovanost zaměstnanců

čtvrtek 4. dubna od 18:00
KUMST, Brno

O akci

Motivace a angažovanost zaměstnanců: Agilní přístup a firemní kultura jako klíč k transformaci organizace

Femme Palette míří do Brna! Zúčastněte se večera plného nových iniciativ a přístupů v oblasti agilní metodiky a budování firemní kultury. Dozvíte se, co je pro CEO a top manažery z tech odvětví klíčovou složkou motivace a angažovanosti týmu. Tato událost je vhodná pro milovníky/nadšence HR a business leadery, kteří chtějí vytvořit pozitivní a dynamickou týmovou kulturu. Dozvíte se vše o nejlepších přístupech, zkušenostech či metodách jak takovou kulturu vytvořit a udržet. Na veškerá témata budeme nahlížet skrz optiku agilního přístupu. 

Program

Úvodního slova se ujme Jaroslav Procházka (Agile a product mentor) se studií “Jak budují CEOs angažované pracovní prostředí”. V posledních měsících se spolu se Šárkou Haškovou spojili s progresivními šéfy technologických firem z Čech a Moravy, aby prozkoumali témata motivace a angažovanosti zaměstnanců. Diskuze se dotkla primárne způsobu, jak tito lídři vytvářejí angažované pracovní prostředí; jaké mají zkušenosti s benefity, transparentností firemních metrik a formou spoluvlastnictví.

Následovovat bude panelové diskuse, které se zúčastní Eva Vacíková (Mentorka a průvodce rozvoje firem JIC), Eva Jedličková (HR Manager, Slevomat), Ondřej Zikmunda (HR Business Partner, Y Soft),  Jaroslav Procházka (Agile and product mentor). Panelou diskuzi bude moderovat Petra Vahalová (Chief Human Resources Officer, TESCAN), při které budou řečníci diskutovat o implementaci zjištění/výsledků průzkumu a sdílet své zkušenosti s budováním firemním kultury, zejména v kontextu agilních principů.

Agenda

  • 18:00 - 18:30 - Registrace a networking
  • 18:30 - 18:35 - Uvítání a představení Femme Palette
  • 18:35 - 19:00 - Motivace a angažovanost zaměstnanců - Výsledky výzkumu
  • 19:00 - 19:45 - Panelová diskuse 
  • 19:45 - 20:45 - Networking

Akce je organizována komunitou a mentoringovou platformou Femme Palette za podpory KUMST. 

O Femme Palette 🎨
Femme Palette je mentoringová platforma a komunita, která pomáhá jednotlivcům i firmám prosperovat prostřednictvím mentoringu, individuálního přístupu ke kariérnímu rozvoji. Naši mentorskou základnu tvoří více než 1200 zkušených profesionálů, kteří sdílením zkušeností podporují mentees na jejich kariérní cestě. Pořádáme pravidelné online i offline akce, na kterých se účastníci mohou vzdělávat a navazovat kontakty. Naše hlavní centra jsou v Praze, Berlíně a Londýně.