Předprodej byl ukončen

Hentai Corporation a Čad - Pardubice
KONCERT / Hudba – Rock

Hentai Corporation a Čad - Pardubice

sobota 26.3.2022 od 20:00
Music Club Žlutý pes, Pardubice

O akci

Čehúni & Čoboláci proti omikronu… HENTAI CORPORATION a ČAD za měsíc na víkendy obsadí české kluby

Nad Tatrami sa malo blýskať a hromy též divo biť, ale vzhledem k Transformers pandemii se vše prozatím odehraje jen v krajinách praotce Ringo Čecha. Dvě z hudebně nejvýraznějších a živě nejlepších kapel bývalého Těžkoslovenska spolu na poslední chvíli vyrazí na 8 koncertů. Ve znamení vztyčeného… praporu proti Omikronovi.

Čehúni & Čoboláci, společné turné Hentai Corporation a Čad, se mělo původně uskutečnit na podzim 2020 k tehdy novému EP Hentai Corp. Kovidové šarády ho ale totálně zhatily a neuskutečnilo se pak ani o rok později. Napotřetí byly termíny naplánovány na jaro 2022, ale kvůli situaci v zimě 2021 a navíc nyní s Omikronem za ánusem to vypadalo, že i tentokrát to nedopadne. Ale našla se zázračná čistící videokazeta, a tak obě kapely nakonec startují v čele s transformerem Janem (ka)Rosákem a odjedou alespoň české štace hlásíce Covideostop zlosynnému Omikronovi!

I když slovenská část turné nyní neproběhne, neb tam momentálně koncerty nejsou možné, od Tater sa stále blýska a hromy divo bijú. ČAD totiž v kovidovém mezičase natočili novou desku „Medvede“. Ale i Hentai pilně pracovali a do nadcházejících koncertů z chystaného materiálu snad vypustí i nové video a představí některé z nových pecek.

Tohle turné bude uragán. Pražským výběrem ovlivnění bratia HENTAI CORPORATION v myšlence ztřeštěných projektů Mikea Pattona jako Mr. Bungle, kde volně přechází mezi žánry a z naprosto krejzy polohy nasadí vážnou masku, budou headlinerem českých koncertů, kdežto bratři ČAD, kteří roky skládání vytříbili svůj projev do jednoduchých, maximálně úderných písní, jež každé pódium rozezvoní jak čertovu kovadlinu, budou – až čas nastane - zas šéfovat těm slovenským.

Ale hlavně! Na režisérské stoličce bude sedět bastard Kontroverze, neb pražští zběsilci HENTAI CORPORATION ani pancierova päsť ČAD si nikdy neberou servítky (s ničím a nikým), ľudia im smrdia a covid ich neuveritelně s..e! Koncerty obou kapel jsou vždy živel, jen ne nuda a nič, čo sa dá jakkoli udržet na uzdě. Bude to divoká jazda, tak přijďte osedlat tohodle těžkoslovenskýho mustanga, uvidíme, zda vydržíte v sedle!

Vystupující

Hentai Corporation (CZ) – fb Čad (SK) – fb

Více informací

Open 19.00

Pořadatel