Předprodej byl ukončen

Electro Swing River
DIVADLO / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Představení / Hudba – Elektronika

Electro Swing River

pátek 13.5.2016 od 21:00
Fléda, Brno

O akci

Vyhlášená tančírna Nové scény Národního divadla poprvé v Brně! #jazz #swing

 

ELECTRO SWING RIVER na Flédě! 

V hlavních rolích učinkují: oblíbení MELODY BOYS - jazz band sólistů nejslavnějšího swingového orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky, swingová elita českých tanečních škol - zbožňovaní ZIG ZAG TAP & SWING, vídeňské eso DJ TONY MARONI a pionýr českého electroswingu DJ MACKIE MESSER

 

V programu dále hrají: okouzlující taneční diva YAZZ, šarmantní hvězda DOMKA HOOPLAY, jedinečný DJ JAMES WING nebo špička tradiční swingové sekce DJ ŠTĚPÁN JORDÁNEK. Slavnostní atmosféru večera podpoří projekce němých filmů OLD SCHOOL IS COOL a roztančená módní show od JANE BONDWELCOME DRINK pro první návštěvníky grátis a mraky pěkných překvapení. Vidíme se na parketě! 

 

! Na Electro Swing River vystoupí a zatančí i Swing Wings Brno. Propadněte s nimi starému jazzu a tancům 30. a 40. let, jejich lekce patří v Brně ke špičce.

 

DRESS CODE 

Jarní swingová móda, švihácké uniformy nebo večerní koktejlové šaty určitě vítány - nejsou však podmínkou vstupu. Těšíme se na Váš elegantní styl a fantazii. 

 

Slavnostní atmosféru večera podpoří projekce němých filmů OLD SCHOOL IS COOL a roztančená módní show od JANE BOND. WELCOME DRINK pro první návštěvníky grátis a mraky pěkných překvapení. Uvidíme se na parketě! 


NEKUŘÁCKÝ PARKET 
Parket je nekuřácký. Moc prosíme kuřáky, aby to respektovali. Příznivcům dýmu, tabáku a cigaretových špiček bude k dispozici Báreček a zahrádka, kuřácká část Flédy.

Další akce pořadatele

Seafret (UK) - 23. dubna od 20:00, Fléda, Brno

Fanfare Ciocărlia - 12. května od 20:30, Fléda, Brno

Paranoid London - 19. dubna od 21:00, Fléda, Brno

Deki Alem - 20. dubna od 20:00, Fléda, Brno

Max Cooper (UK) LIVE 3D/AV - 16. května od 20:00, Fléda, Brno

Midi Lidi + Koňe a Prase - 25. dubna od 19:00, Fléda, Brno

FVCK KVLT + Dušan Vlk - 4. května od 20:00, Fléda, Brno

Sunnbrella - 4. června od 19:00, Fléda, Brno

Mudhoney - 19. září od 20:00, Fléda, Brno

Pořadatel