Pivovar Netopýrka - narážení prvního sudu!
sobota 2. 4. 2022 od 17:00Ramen Brno, Brno
Předprodej byl ukončen
Netopýrka je pivovárek bez vlastního varního zařízení, zato s vlastním srdcem a unikátními recepty. Malé várky, netradiční suroviny, výjimečné chutě a neopakovatelná setkání - to je Netopýrka. A právě o setkání, milých lidech, vynikajícím jídle a unikátním bude bude tato akce.
Slavnostní narážení prvního sudu je vlastně slavnostním otevřením pivovaru. Ale jelikož jsme létající pivovar a nemáme vlastní prostory, nebudeme přestřihovat pásku, ale pěkně narážet vůbec první sud našeho prvního piva - Sakuráče!
Neomezená konzumace ramenu a k tomu Sakuráč, vůbec poprvé k dispozici točený/čepovaný/šenkovaný (dle Vašich lingvistických preferencí)
Zváni jsou naši partneři, skalní fanoušci i široká veřejnost. Počet míst je však omezen.
||| Cena: 555 ,- Kč |||
Naše první pivo - Sakuráč, je česko-japonský speciál. Jelikož tedy pivovar otevíráme touto specialitu, nemohli jsme vybrat lepší místo, než Ramen Brno - vynikající
– česko-japonský speciál, Sakurový kyseláč, Sakura Sour.
Světově unikátní plantáž jedlých sakur v dalekém Japonsku dala spolu s prvotřídním českým chmelem základ jedinečné pivní receptuře, která snoubí prvky české a japonské kultury. Ručně sbírané a specificky zpracovávané lístky jedlé sakury lahodným způsobem dokreslují pivo stylu SOUR. Svěží pivo sladké vůně, kterému ale nechybí poctivá hořkost a jedinečný čajový dozvuk.
Chmel: Výhradně český
Sakura: Zvláštní odrůda pěstovaná na jediné plantáži v prefektuře Shizuoka nedaleko hory Fuji. Listy jsou zpracovávány stylem čajovým, typickým pro oolongy. Standardně lze takto zpracované lístky zalévat horkou vodou, podobně jako čaj, a připravit takto vícenálevový horký nápoj.