Předprodej byl ukončen

Beseda s Markem & Dominikou a hostem Ivem Novosadem
PŘEDNÁŠKA / Osobní rozvoj / Vzdělávání / Zdraví / Životní styl

Beseda s Markem & Dominikou a hostem Ivem Novosadem

pátek 5.5.2023 od 17:30
Sál Záložna, Rousínov

O akci

Živé besedování v Rousínově s Markem Jelínkem a Dominikou Trojanovou a jejich hostem vědcem a geologem Ivem Novosadem na téma Svět Naruby.

 

Po mnoha letech bádání dospěl Ivo ke stejnému závěru jako Marek a Dominika, že svět je jiný než nás učí média nebo ve školách.

Co tu dělám, proč tu jsem, o co tu vlastně jde… a proč možná nejsou věci takové, jak je nám systémem předkládáno od našeho příchodu na tuto Zemi?

Co je to vlastně přirozený způsob života? Jak prožít život v rovnováze, výživě, vztahu a kontaktu k naší Zemi. Jaké je bytí v jednoduchosti a soběstačnost a mnohé další.

Marek procestoval svět na koloběžce a vydal z cest krásnou knihu s názvem: Dobroběžník mezi světy. Projel na koloběžce Jižní Ameriku, Asii a s přítelkyní Dominikou společně uskutečnili poslední výpravu napříč Afrikou.

Poslední 3 roky Dominika a Marek natáčí rozhovory se zajímavými hosty ve své maringotce v beskydských kopcích s názvem "Hovory ze země", které publikují na svém YouTube kanále.

 

  • KDY: 5. května 2023, 17:30 – 19:30 (může se protáhnout, dle otázek)
  • KDE: Sál Záložna, Sušilovo náměstí 2, Rousínov u Brna
  • CENA: 379 Kč v předprodeji, 450 Kč na místě
  • Sledování ze záznamu je možné za 379 Kč
  • Přednáška je určena pro dospělé.
  • Kontakt: prednaskyslavkov@gmail.com

 

V případě storna ze strany pořadatele bude cena vstupenky vrácena nebo bude přednáška přesunuta na jiný datum. Platba za vstupenku je nevratná, lze ji ale převést na jinou osobu.

Pořadatel