Předprodej byl ukončen

Rusty
KONCERT / Hudba – Blues

Rusty

pátek 18.8.2023 od 20:00
Letní kino Strážnice, Strážnice

O akci

Přijďte se pobavit na koncert kapely RUSTY!

Tato skvělá bluesrocková kapela vám přinese nezapomenutelný hudební zážitek, připomínající styly jako Gary Moore, Deep Purple, ZZ Top, Eric Clapton, CCR Revival, Rod Stewart, Prince, Glen Hughes, AC/DC, Led Zeppelin a mnoho dalších. 

Sestava kapely je fenomenální: za kytaru a ke zpěvu se postaví Hynek Dlapal, na basu Jirka Pešek, na bicí David Křetínský a sólový zpěv zajišťuje Vlaďka Kobylková. Společně vytvoří neuvěřitelnou atmosféru, která vás vtáhne do světa energického bluesrocku. 

Koncert se koná v sobotu 1.7. od 20:00 u posezení vedle Letního kina Strážnice. Vstupné je pouze 100 Kč, takže si nemůžete dovolit tuto výjimečnou událost vynechat. A abychom se všichni dobře najedli a napili, zajišťujeme bohaté občerstvení. 

Přijďte se bavit, tancovat a prožít nezapomenutelný hudební večer s kapelou RUSTY! Těšíme se na vás! 

Od 19:00 nám bude hrát kapela Duo Kolacia - Janoška, poté nastoupí kapela RUSTY od 20:00

Více informací

Kapela Rusty vznikla v květnu 2005 v Praze s cílem vytvářet a podporovat Riff Rock. Založením kapely chceme vyjádřit poctu člověku jménem Rusty, který nás zasvětil do tajů Riff Rocku a poté se ztratil kdesi v horách, aby se plně oddával tvorbě tohoto žánru. Doufáme, že jeho vizi budeme naplňovat, a že Riff Rock se stane nedílnou součástí Vašich životů. Těšíme se na Vás a na to jak si spolu užijeme super koncerty nabité dynamickou rockovou hudbou zvanou Riff Rock