Předprodej byl ukončen

Muzikálový koncert Třebechovice pod Orebem
DIVADLO / KONCERT / Představení – Muzikál / Hudba – Pop

Muzikálový koncert Třebechovice pod Orebem

čtvrtek 4. dubna od 19:00
Kulturní dům, Třebechovice pod Orebem

O akci

Ve čtvrtek 4.4. od 19:00 zazní v Kulturním domě Třebechovice pod Orebem společný MUZIKÁLOVÝ KONCERT Jiřího Peka, Jiřího Březíka a Víta Bečváře. 

Repertoár koncertu tvoří hity z českých muzikálů DRACULA, Monte Cristo, MISE, Baron Prášil a světových muzikálů BÍDNÍCI a Jekyll & Hyde. To vše s živým klavírním doprovodem Martina Rady a pouze v českém jazyce s brilantními texty Zdeňka Borovce, Karla Šípa, Petra Markova i Adama Nováka. 

Koncert trvá 2 hodiny a má přestávku. Vstupenky k dostání v předprodeji infocentra Třebechovice pod Orebem a v síti www.smsticket.

Více informací

Jiří Pek studoval zpěv na pardubické konzervatoři a dále u sólisty Státní opery a profesora AMU Romana Janála. Je absolventem muzikálových workshopů a individuálních lekcí zpěvu Daniela Hůlky. Zvítězil v TV soutěži Rozjezdy pro hvězdy, byl členem TOP60 v první české Superstar, účinkoval na populárních akcích Muž roku nebo Večer pro dobrou věc, pořadaných Davidem Novotným. V době covidových restrikcí zpíval na online charitativních koncertech po boku Kateřiny Brožové, Daniela Hůlky, Bohuše Matuše, Bohouše Josefa a mnoha dalších osobností české populární hudby. 

Jiří Březík je hudební skladatel, zpěvák a textař. Vyučuje interpretaci budoucí zpěváky na Pražské konzervatoři. Je autorem hitů Hany Zagorové (Naprosto nezbytné | Za každou chvíli s tebou platím | Navěky zůstane pouze čas aj.) i Karla Gotta (Žárlím na tvé mládí). Zpíval ve většině epizod TV pořadu MÁME RÁDI ČESKO, ztvárnil výrazné role v muzikálech Karla Svobody i Michala Davida a jako vyhledávaný vokalista i sbormistr spolupracuje s předními muzikálovými divadly i sólovými interprety. Doprovází na klavír / kytaru koncerty Daniela Hůlky i Petra Rezka a věnuje se vlastní koncertní činnosti. 

Vít Bečvář je absolvent Mezinárodní konzervatoře v Praze a především zkušený muzikálový zpěvák se sametovým hlasem od barytonových hloubek po tenorové výšky. Účinkoval v českých muzikálech Angelika, Mefisto, Kleopatra, Tři mušketýři i ve světovém Fantom opery v pražské GoJa Music Hall. Je členem vokální skupiny 3 Gentlemani a připravuje na rok 2025 vlastní sólové koncerty. 

Martin Rada doprovází muzikálový koncert na klavír. Vyučuje na Pražské konzervatoři a se svým bohatým repertoárem hraje jak sólově, tak jako korepetitor Daniela Hůlky, Báry Basikové, divadlenich představení i např. opery Prodaná nevěsta. 

Pořadatel