GRIEF CIRCLE (PL) | NACHTTANTE | VERTIKAL
KONCERT / Hudba – Experimentální, Metal

GRIEF CIRCLE (PL) | NACHTTANTE | VERTIKAL

čtvrtek 16. května od 20:00
Yacht club , Brno
Vstupenky
Cena 200
konec prodeje 5 dní
do zdražení čtyři dny

O akci

Přijďte si užít jedinečný hudební zážitek do Yacht clubu! V pátek večer se můžete těšit na úžasný koncert plný post-metalových vibrací.

GRIEF CIRCLE přiveze své dechberoucí tóny z jihu Polska, prezentujíce své debutové album "Weightless". Jejich hudba je jako cesta do temného, ale osvobozujícího světa post-metalu.

NACHTTANTE, brněnské darkjazzové duo rozšířené na čtyřčlenný ansámbl, vás zavede do mysteriózního světa, kde hudba vypráví příběhy tisíců slov. Jejich poslední album je opravdu hudební poezie.

VERTIKAL se po období hibernace vrací s novou energií a novým obsazením. Jejich hudba, ovlivněná velikány jako Cult of Luna a Rosetta, vám poskytne jedinečný zážitek, který vás zaručeně vtáhne do svých hlubin.

Nechte se unést do světa emotivní hudby a přijďte s námi oslavit tento nezapomenutelný hudební večer! Těšíme se na vás!

Vystupující

Grief Circle (PL) – fb / bandcamp / insta / youtube Nachttante (CZ) – fb

Více informací

GRIEF CIRCLE

Post-metalová kapela z jihu Polska, aktuálně propagující své debutové album „Weightless“. Hudební inspiraci berou od takových velikánů jako Cult of Luna, Amenra a Blindead. Skladba „Weightless“ vyšla v říjnu 2022, vyšla sama a obsahuje téměř 50 minut těžkého, depresivního a melancholického hraní. Kapela aktuálně pracuje na svém druhém albu a koncerty v České republice jsou jejím prvním zahraničním turné.

https://www.facebook.com/griefcircledoom

NACHTTANTE

Tito brňáci ve své tvorbě nepotřebují slova, za to vám vezmou z úst ty vaše. Neuchopitelný zvuk rozkročený mezi dark-jazzem, sludgem a post-rockem. Darkjazzové duo, jež se rozrostlo na čtyřčlenný ansámbl doplněný videoprojekcí. Nachttante se podmanivě zarývají pod kůži svými kytarovými smyčkami a vytvářejí atmosférickou temnotu plnou zoufalé nicoty.

Posuďte sami, na jejich || albu, které jim vyšlo na konci loňského roku pod hlavičkou Landmine Alert. Vřele doporučujeme k poslechu i tanci!

https://www.facebook.com/nachttante

VERTIKAL

Post metalová sebranka Vertikal z Brna se po delší hibernaci opět probrala k životu, přibrala do sestavy saxofon a jde s znovu kůží na trh. V jejich hudbě můžete slyšet vlivy velikánů žánru jako jsou Cult of Luna nebo Rosetta, ale zároveň i prvky sludge a progressive metalu. V říjnu vydali svůj poslední single The Edge a aktuálně pracují na novém materiálu, který se snad někdy v budoucnu přetaví i v druhou dlouhohrající desku.
https://www.facebook.com/vertikalbrno

Pořadatel

Yacht - student & music club