Koncert Secret Session & Clube de esquiar + 3 mesiace v brazílskom slume…
KONCERT / Představení / Hudba – Experimentální, Rock / Umění

Koncert Secret Session & Clube de esquiar + 3 mesiace v brazílskom slume…

sobota 11. května od 19:00
Industra, Brno
Vstupenky
Cena 190
konec prodeje jeden den

O akci

CLUB DE ESQUIAR 

Kapela Clube de esquiar je post-rocková (post-brazilská?) skupina bratrů Juraje (kytara, zpěv) a Jakuba (bicí, vokály) Havlíků, která aktuálně koncertuje s přáteli z Berlína - Davidem Marotem Sadau (baskytara) a Martinou Brandorffovou (příčná flétna). Jedná se v podstatě o kontinuální tvůrčí dialog dvou bratrů, kde Jakub více cestuje a své zahraniční inspirace předává Jurajovi, který je doma přetváří do nové autorské hudby. Mezi významné hudební vlivy patří umělci jako Milton Nascimento, Dežo Ursiny, Nick Drake, Brad Mehldau nebo King Krule… 

 

SECRET SESSION

Barevný koncert slovenské psychedelic art rock kapely Secret Session doprovázený živými projekcemi olejových barev meotarem. Kapelu vizuálně provází scénografka Ivana Macková spolupracující s zřizovanými i nezávislými divadly (Odivo, Štúdio tanca, Divadlo z pasáže, Bratislavské bábkové divadlo, ...). Secret Session již skoro deset let spojují silné písně s zajímavou instrumentací. Momentálně fungují jako kytarově-baskytarově-bicí trio prolínající ozvěny 60. let psychedelie, art rocku, písničkářství, principy jam band a post rockové gradace. 

 

TŘI MĚSÍCE VE FAVELE 

Pohled na prostředí favely – brazilského slumu. V roce 2018 se Juraj Havlík jako student urbanistiky na FSS (MUNI) během psaní své diplomové práce ocitl na tři měsíce ve favelovém komplexu Cantagalo-Pavão-Pavãozinho, který neplánovaně vyměnil za hostitelskou rodinu na Copacabane v Rio de Janeiru. Cílem prezentace je podělit se o osobní zkušenost a nabídnout každodenní pohled na chudobnou čtvrť na kopci v centru Ria. 

Vystupující

Secret Session (CZ) – fb / soundcloud / bandzone / insta Clube de esquiar (SK) – fb