The Collaboration Contamination Concert
KONCERT / Hudba – Experimentální, Funk / Soul, Hip-hop / Rap, Indie / Alternative, Jazz, Klasika, Pop, Rock, Spirituální

The Collaboration Contamination Concert

sobota 8. června od 20:00
Evangelický kostel, Olomouc
Vstupenky
od 200 do 500 Zobrazit ceny
prodej do 8. června

Student friendly

Lístek pro studenty a ty z vás, kdo máte momentálně hlouběji do kapsy. Místa v sále nejsou číslována.

Základní cena 200 Kč Koupit

Běžná cena

Lístek pro všechny, kdo mohou a chtějí zaplatit férovou cenu. Místa v sále nejsou číslována.

Základní cena 300 Kč Koupit

Bombastic

Pokud chcete a můžete koncert podpořit vyšší částkou, tato vstupenka je právě pro vás. Zvučení a celé přípravy a realizace tohoto koncertu je možná právě díky vám, Děkujeme a přejeme krásný zážitek. Jako bonus máte místo k sezení předem rezervováno ve vyhrazených řadách.

Základní cena 500 Kč Koupit

O akci

The Collaboration Contamination Concert je neotřelý hudební zážitek oslavující krásu spolutvoření a společenství. Autorem je mladý olomoucký hudebník Edmund. Ačkoliv poslední pár let tvořil převážně sólově, k tomuto projektu se rozhodl přizvat hned 20 dalších hudebníků. Žánrově pestré autorské písně zazní tentokrát v podání kapely, zpěváků, smyčcovo-dechového ansámblu a varhan v evangelickém kostele v Olomouci. Výtěžek z akce bude věnován na podporu spolku Setkávání Travná, který pořádá akce pro mládež, na něž většina zapojených hudebníků pravidelně jezdí.

Více informací

Edmund (Eda Kenning) je 21­‑letý Olomoucký hudebník, skladatel a multiinstrumentalista. Mnohým Olomoučanům se vybaví jako talentovaný zpěvák s kytarou či houslemi v ruce, kterého potkávají na náměstí cestou z práce, jako skladatel hudby pro Moravské divadlo Olomouc či Divadlo Tramtarie nebo jako frontman kapely Deus ex Machina, jejíž zánikem se odstartovala Edmundova sólová kariéra. Od té doby vydal EP „To the Ground“ a v současnosti pracuje na svém prvním albu.

Edmundova hudba spojuje všemožné hudební žánry. Je osobním svědectvím o lidské zkušenosti a v jeho textech a melodiích se odráží pravda o bolesti, ale i o naději a smíření, o bezradnosti i víře. Je z ní cítit jedinečná atmosféra a hravost a pořád se v ní odehrává něco nového.

 

Pořadatel

Setkávání Travná z.s.