MIG 21
KONCERT / Hudba – Pop

MIG 21

sobota 12. října od 20:30
Fabrika, Svitavy
Vstupenky
Cena 560
prodej do 12. října

O akci

Skupina MIG 21 vydává novinku Život zdá se sladký a láká na festivalové léto i blížící se podzimní šňůru po celém Česku

Oblíbená chlapecká, taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5 – Smíchova přichází se zamilovanou novinkou Život zdá se sladký, kterou napsal frontman Jiří Macháček. Textem k nové písni se tak zaměstnával, aby zapomněl na úpornou bolest zad, jež ho několik měsíců trápila.
Život zdá se sladký zazní spolu s ostatními megahity skupiny MIG 21 na koncertech v rámci nabité festivalové sezóny, i na nadcházejícím podzimním turné s názvem Podzim Tour 2024.

„Život zdá se sladký, nevrátí se zpátky,“ zpívá Jiří Macháček v novém energickém singlu o moci přítomného okamžiku. „Text vznikal v bolestech. Tedy ne, že by je způsoboval, ale spíš od nich osvobozoval,” říká zpěvák. „Byly to bolesti zad. Takové bych nikomu nepřál. Teď už se tomu jen směju, ale tu písničku už budu mít se zádama navždy spojenou,” dodává autor textu.
Hudbu složil kytarista Tomáš Polák.
„K písničce jsme zhotovili i krásný intimní videoklip. Je to romantická pouť zvědavé kamery po ženském těle. V téhle krajině, na nahé kůži, cestou objevujeme vzkazy, které nám píseň zanechává na pláních, pahorkatinách a úžlabinách,“ prozrazuje trumpetista a filmař Pavel Hrdlička.


Jako tradičně, i letos MIG 21 fanoušky potěší koncerty po celém Česku v rámci letní festivalové sezóny. Následovat bude podzimní turné s názvem Podzim Tour 2024, které kapela odstartuje 11. října v Pardubicích a ukončí jako již tradičně třemi koncerty v pražském Lucerna Music Baru 26., 27. a 28. listopadu.

Vstupné:

650,- Kč na místě

Vystupující

Mig 21 (CZ) – web / web

Více informací

Více informací na www.mig21.cz a na sociálních sítích.

Pokud není akce zrušena, není možné zakoupené vstupenky vrátit ani vyměnit.

Pouštění diváků do sálu od 19:00 hodin.

Začátek koncertu od 20:30 hodin.

Vstupné:

650,- Kč na místě

 

Koncert pořádá Alternativní klub Tyjátr Svitavy.