Poletíme? - Hvězdy těžký tour maj
KONCERT / Hudba – Punk, Rock

Poletíme? - Hvězdy těžký tour maj

pátek 11. října od 20:30
Klub Mír, Uherské Hradiště
Vstupenky
Cena 390
prodej do 11. října

O akci

 Po dlouhých šesti letech přicházejí Poletíme? s novým studiovým albem Hvězdy těžký to maj a vyjedou s ním na podzimní klubové turné. V rámci turné Hvězdy těžký tour maj kapela zahraje mix novinek a oblíbených hitů a přiletí s ním i do Uherského Hradiště.

Přes mírné směřování k rockovějším tónům si kapela stále zachovává svůj charakteristický styl a zvuk, který si fanoušci zamilovali po celé republice. Svojí poetikou a humorem opět mistrně vyprávějí o životních radostech a strastech.

Poletíme? na koncertech přivádí publikum do varu svojí energií, bezprostředností a muzikantským umem. Fanoušci se jim odměňují společným zpěvem, tancem a radostnou atmosférou. To vše z jejich vystoupení dělá nezapomenutelný zážitek.

V čele tohoto osobitého souboru stojí charismatický výtvarník Rudolf Brančovský, jehož neotřelý hlas a umělecký přístup, přetváří koncertní pódia v oblohu hvězdných dobrodružství. Spolu s posádkou sedmi talentovaných muzikantů jsou připraveni vzlétnout až k nejodvážnějším hudebním výšinám.

„Připoutejte se k nám a proleťte se večerem, který si zaručeně zapamatujete a bezpečně i přistanete!“ zve Rudolf Brančovský fanoušky Poletíme?, „Tohle tour totiž není jen sérií koncertů, je to oslava života se všemi jeho vzestupy a pády. Těšíme se, že u toho budete s námi.“

Složení kapely:

·         Rudolf Brančovský – kytara, zpěv

·         Jáchym Hájek – trubka

·         Pavel Križovenský – saxofon, příčná flétna

·         Vojta Konečný – housle

·         Ondřej Hájek – piano

·         Vít Kraváček – basová kytara

·         Michal Jež – bicí

·         Josef Zámečník – banjo, kytara

Vystupující

Poletíme? (CZ) – web / web / fb / soundcloud / bandzone / insta / youtube / Spotify