Svojí cestou 2024
PŘEDNÁŠKA / Osobní rozvoj / Vzdělávání

Svojí cestou 2024

pátek 22. listopadu od 18:30
Kino Vysočina, Žďár nad Sázavou
Vstupenky
od 149 do 399 Zobrazit ceny
prodej do 22. listopadu
do zdražení 30 dní

Vstupenka pro 1 osobu

Základní vstupenka použitelná pro 1 osobu. Cena na místě v den akce bude 250 Kč.

Základní cena 199 Kč Koupit

Vstupenka 2 + 1 zdarma

Zvýhodněná vstupenka pro 2 osoby s 1 vstupenkou gratis. Vem s sebou další kamarády!

Základní cena 399 Kč Koupit

Vstupenka Student

Uvedená cena platí pro žáky a studenty do 26 let. Při vstupu na akci je potřeba se prokázat studentským průkazem ISIC nebo jiným studentským/žákovským průkazem.

Základní cena 149 Kč Koupit
Vstupenka 2 + 1 Student 299 Kč Koupit

O akci

Objevte inspirativní příběhy na akci "Svojí cestou" – dvakrát více za jednu cenu!
Těšte se na unikátní večer plný inspirace: šest skvělých přednášek a navíc afterparty jako bonus! Tato akce přináší jedinečnou příležitost získat motivaci a nové perspektivy na život – to vše na jednom místě.

Šest řečníků z různých oblastí (umění, architektura, podnikání, vzdělávání, sport a další) vás svými osobními příběhy a zkušenostmi inspiruje k tomu, abyste objevili vlastní cestu a našli nové pohledy na životní výzvy. Přednášky ve stylu Pecha Kucha budou stručné, výstižné a nabité hodnotnými myšlenkami.

Na co se můžete těšit?

  • Dvakrát více za jednu cenu! Šest inspirativních přednášek a navíc skvělá afterparty.
  • Šest výjimečných řečníků! Z různých oborů přinášejí unikátní pohledy na to, jak najít vlastní cestu, překonat překážky a dosáhnout svých cílů.
  • Krátké a výstižné prezentace. Každá přednáška má 12 minut, takže dostanete to nejdůležitější v koncentrované formě. Po nich následuje prostor pro dotazy a diskuzi.
  • Rozmanité příběhy a zkušenosti. Od umění po podnikání, každý z řečníků vám ukáže jinou cestu k úspěchu a osobnímu růstu.
  • Inspirativní atmosféra a možnost diskuze. Akce propojuje aktivní a otevřené lidi, kteří se chtějí rozvíjet a sdílet své nápady, s cílem zlepšit nejen svůj život, ale i celé město.
  • Afterparty jako odměna! Po přednáškách si můžete užít neformální atmosféru, kde můžete diskutovat s ostatními účastníky a řečníky.

Přijďte se inspirovat, žít svůj život naplno a být součástí komunity, která chce Žďár nad Sázavou posunout na jedno z nejlepších míst pro život. Akce vás nabije energií a ukáže vám, že i vy můžete udělat změnu k lepšímu.

Těšíme se na vás!

Více informací

Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a naše stránky. V následujících dnech budeme odhalovat hosty s jejich medailonky, tak si to nenechte ujít!