Michal Horák & kapela
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop

Michal Horák & kapela

čtvrtek 27.2.2025 od 19:00
První Patro, Brno
Vstupenky
od 390 do 600 Zobrazit ceny
prodej do 27.2.2025

Základní vstupenka

Základní cena 390 Kč Koupit

V.I.P.

omezená kapacita, pouze 66 ks vlastní balkon se sezením vlastní bar meet and greet před koncertem (od 18:45 – 19:15 na balkoně)

Základní cena 600 Kč Koupit

O akci

Tohle turné bude doposud jednoznačně největší koncertní zářez. Jdeme v několika městech do největších prostor, do kterých jsme si kdy sólově troufli. Písničky máme s klukama z kapely v paži jak nikdy doposud, ale kdo na naše koncerty chodí, ví, že se stejně spoustu věcí semele až na místě, a to nás na tom baví. A taky chystáme nějaká překvapení a novinky. Bude to prostě velký, začínáme všecko pomalu chystat a těšíme se moc! ❤️ Zatím se držte a budu se těšit! ☀️👋 M.

Vystupující

Michal Horák (CZ) – web / web / fb / bandzone / insta / youtube / Spotify

Více informací

Že jsou vtip, nadhled i um vybruslit s humorem skoro z každé situace v případě Michala Horáka a jeho koncertů věcmi loženými, už docela dobře vědí v městech, městečkách i vískách, stejně jako třeba v hradecké filharmonii. Teď však nastává čas už tak dost vysoko nastavenou laťku ještě o fous pozvednout. Větší prostory, více sdíleného veselí! Jůťůby i živým hraním prověřené hity, ale také novinky i pár překvápek! A v neposlední řadě samozřejmě Michal s kapelou, pod jehož odborným dohledem studovaného pedagoga bude procvičování hlasivek, bránice i křepčení jedna velká radost od první do poslední noty. A dost možná ještě nějakou dobu poté… 

Pořadatel