CreepyCon 2024
FESTIVAL / Zájmy / Hobby

CreepyCon 2024

27. – 29. září od 17:00
Dělnický dům, Oslavany
Vstupenky
od 49 do 1 500 Zobrazit ceny
prodej do 25. září

SOBOTA - NEDĚLE

TIER 1: Získejte dvoudenní (SOBOTA-NEDĚLE) přístup do srdce CreepyConu a vychutnejte si úžasnou atmosféru plnou tajemství a hrůzy, a to včetně promítání hororů v rámci Strachu v kině (pouze sobota) 👻

Základní cena 590 Kč Koupit

TŘÍDENNÍ VSTUPENKA

TIER 2: Získejte třídenní (PÁTEK-SOBOTA-NEDĚLE) přístup do srdce CreepyConu a vychutnejte si úžasnou atmosféru plnou tajemství a hrůzy, a to včetně promítání hororů v rámci Strachu v kině (pátek-sobota) 👻

Základní cena 690 Kč Koupit

CLUB27

TIER 3: Staňte se vyvolenými! S touto vstupenkou dostanete maximální zážitek z CreepyConu. Krom toho, co obsahuje třídenní vstupenka, získáte i přístup na SPECIÁLNÍ PÁTEČNÍ PROGRAM a do speciální VIP ZÓNY (pátek-sobota), kde budete mít nápoje i drobné občerstvení zdarma. A jako bonus získáte i speciální placku CLUB 27. 💀

Základní cena 1 500 Kč

UBYTOVÁNÍ (jedna noc - PÁTEK/SOBOTA)

Ubytování v tělocvičně na zemi (jedna noc - z pátku na sobotu). Ideálně nezapomeňte spacák nebo karimatku!

Základní cena 90 Kč

UBYTOVÁNÍ (jedna noc - SOBOTA/NEDĚLE)

Ubytování v tělocvičně na zemi (jedna noc - ze soboty na neděli). Ideálně nezapomeňte spacák nebo karimatku!

Základní cena 90 Kč

UBYTOVÁNÍ (obě noci - PÁTEK/SOBOTA/NEDĚLE)

Ubytování v tělocvičně na zemi (dvě noci - z pátku na sobotu a ze soboty na neděli). Ideálně nezapomeňte spacák nebo karimatku!

Základní cena 150 Kč

CHCI PODPOŘIT CREEPYCON

Chcete podpořit další fungování CreepyConu a stačí vám za to JEN dobrý pocit? Pak je tahle položka přesně pro vás!

Základní cena 49 Kč Koupit

UBYTOVÁNÍ STADION (jedna noc - PÁTEK/SOBOTA)

Ubytování v tělocvičně na zemi (jedna noc - z pátku na sobotu). Ideálně nezapomeňte spacák nebo karimatku! Kvůli pohybu sportovců je nutné v sobotu opustit prostory sprch do 10:00)

Základní cena 90 Kč

UBYTOVÁNÍ STADION (jedna noc - SOBOTA/NEDĚLE)

Ubytování v tělocvičně na zemi (jedna noc - ze soboty na neděli). Ideálně nezapomeňte spacák nebo karimatku! Kvůli pohybu sportovců je nutné v sobotu opustit prostory sprch do 7:30)

Základní cena 90 Kč

UBYTOVÁNÍ STADION (obě noci - PÁTEK/SOBOTA/NEDĚLE)

Ubytování v tělocvičně na zemi (dvě noci - z pátku na sobotu a ze soboty na neděli). Ideálně nezapomeňte spacák nebo karimatku! Kvůli pohybu sportovců je nutné v sobotu opustit prostory sprch do 10:00 a v neděli do 7:30)

Základní cena 150 Kč

O akci

Třídenní festival prosycený tématem záhad, creepypast, městských i jiných legend, pověstí a hororu, pořádaný ve spolupráci s KIS Oslavany. Jedinečná příležitost potkat se s lidmi, kteří chápou váš zájem o záhady a tajemno. Pod pokličkou temnoty pro vás připravujeme ty nejvytříbenější pokrmy z naší mrazivé kuchyně.

Těšit se můžete na bohatý program – přednášky, besedy, soutěže a hry, ale také na známá jména české temné YouTube scény, creepypastery, přední autory českých krátkometrážních hororových filmů, herce, jejichž jména či hlasy jste již stoprocentně někde slyšeli, ale i běžné hororové nadšence či milovníky tajemna.

 

Mezi ohlášenými hosty jsou například Eduard Birke a Adam Miklica z Abecedy strachu či autor legendární černé sanitky Petr Janeček. Další hosté budou oznámeni.

 

Více informací na našich stránkách - www.creepycon.cz

Více informací

Akce proběhne 27. - 29. září 2024 v Dělnickém domě v Oslavanech u Brna.

Vstup od 17:00 pro CLUB27, od 18:00 pro běžné vstupenky!