Maok - Letíme vesmírem
KINO / PROJEKCE / KONCERT / Hudba – Ambient, Spirituální / Osobní rozvoj / Umění

Maok - Letíme vesmírem

úterý 3. prosince od 17:30
Hvězdárna a planetárium Brno, Brno
Vstupenky
od 850 do 2 370 Zobrazit ceny
prodej do 3. prosince

Základní vstupenka

Základní cena 850 Kč Koupit

Vstupenka pro dva

Základní cena 1 580 Kč Koupit

Vstupenka pro tři

Základní cena 2 370 Kč

O akci

Po roce vám opět přinášíme nesmírně působivý hudebně vizuální zážitek Maokovy hudby pod vesmírnou oblohou. Celoplošné projekce vesmírných dálek Maokovu hudbu neuvěřitelně umocňují a přinášejí každému člověku hluboký prožitek a pocit sounáležitosti s universem.

Na tónech hudby můžete letět do vesmíru vnitřního či vnějšího tak daleko a hluboko, jak jen si dovolíte! V každém případě zažijete nevšední a naprosto úchvatné chvíle!

Přijďte, těšíme se na vás!

Vystupující

Maok (SK) – web

Více informací

🎹🎸 Maok je fenomenální hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech a také tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska, filmu Civilizace Petra Horkého a Miroslava Bárty a nespočtu filmů o přírodě...). Maokova hudba vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co je ukryto v nitru každého z nás.