Horkýže slíže Blansko
KONCERT / Hudba – Punk, Rock

Horkýže slíže Blansko

sobota 26. října od 19:00
Dělnický dům, Blansko
Vstupenky
od 590 do 650 Zobrazit ceny
prodej do 25. října

Základní vstupenka

Základní cena 590 Kč Koupit

Balkon Vstupenka

Základní cena 650 Kč Koupit

O akci

Horkýže Slíže se vrací do Blanska

19:00 OPEN

20:00 THE DESPERATE MIND

22:00 HORKÝŽE SLÍŽE

23:30 KONEC

 

 

Vystupující

Horkýže slíže (SK) – web / web

Více informací

HORKÝŽE SLÍŽE

 

Slovenská punk rocková kapela Horkýže Slíže vznikla v roce 1992 a jejími zakladateli jsou zpěvák a baskytarista Peter Hrivňák (řečený Kuko) a bubeník Martin Košovan, kteří společně s Máriem Sabem začali hrát ve zkušebně na niterském koupališti. Už v roce 1993 odehráli první koncert, který se konal v Nitře a na němž společně s nimi vystupovaly ještě další tři slovenské kapely. 
Horkýže Slíže si za svou kariéru vybudovali na Slovensku i v České republice velice silnou pozici, kdy na svých samostatných štacích vyprodává kluby, kulturní domy i sportovní haly. 

Peter Hrivňák – zpěv
Mário Sabo – kytara
Juraj Štefánik – kytara
Veronika Smetanová – baskytara
Marek Viršík – bicí

 

The Desperate Mind:

 

je čtyřčlenná punkrocková / melodic hardcore punk kapela, ovlivněná především americkými punkovými kapelami Anti-Flag, Strike Anywhere a Stray From The Path. Tvoří ji Martin J. Polák (zpěv, kytara), Filip Buršík (kytara, vokály), David Havelka (baskytara, vokály) a Winc Janeček (bicí vokály). Kapela vznikla v roce 2011, má za sebou tour po ČR i Evropě (zejména Německo) a několik studiových počinů. V současné době připravuje nové album, “All Walls Will Fall”.