Talkshow Miroslava Etzlera Křížem krážem, host Jindřich Šídlo
SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

Talkshow Miroslava Etzlera Křížem krážem, host Jindřich Šídlo

úterý 28.1.2025 od 18:00
Kongresové centrum, Prachatice
Vstupenky
Cena 499
prodej do 28.1.2025

O akci

Křížemkrážem- talk show Miroslava Etzlera

Kongresové centrum Prachatice

Host: JindřichŠídlo

28. leden 2025

 

Herec a moderátor Miroslav Etzler a šansoniérka Naďa Válová si zvou do své nové talk show zajímavé hosty, a to křížem krážem napříč všemi možnými disciplinami.

 

V každém vystoupení představí zajímavou osobnost z různých koutů veřejného života, ať už jde o herečky, umělce, lidí z politiky, sportovce či jinak výrazné inspirativní osobnosti.

 

Kdo bude hostem vystoupení Křížem krážemv Prachaticích? Novinář, redaktor, spisovatel, politický komentátor a tvůrce satirického pořadu Šťastné pondělí- Jindřich Šídlo.

 

Jindřich Šídlo působil v řadě českých médií. Začal vČeském deníku,pracoval v týdeníku Respekt , v deníku Mladá fronta DNES, vHospodářských novinách.Řídil domácí zpravodajství České televize.  Nyní působí na portálu  Seznam Zprávy, kdetaké uvádí svůj pravidelný satirický pořad Šťastné pondělí.V průběhu pandemiezačal spolu s Janem Dobrovským podcast Dobrovský &Šídlo pro Paměť národa.

 

Jak se stane, že si člověk s vadou řeči vybere mluvené slovo za svou profesi? Kterou světoznámou celebritu provázel po naší krásné zemi?  Dokáže mu dění v české politice zkazit náladu? Jsou témata, ze kterých si není vhodné dělat legraci? Jak se změnila česká mediální scéna během jeho kariéry?

 

Křížem krážem nabízí divákům poutavý večer plný osobních příběhů a překvapivých postřehů, které nejenpobaví, ale také rozšíří jejich obzory.

 

 

Pořadatel