Předprodej byl ukončen

Medokvas s gladiátory a koncertem
SHOW / VYSTOUPENÍ / Zájmy / Hobby

Medokvas s gladiátory a koncertem

sobota 24. srpna od 10:00
Země Keltů, Nasavrky

O akci

Zajímá vás svět včel a jejich význam pro naši přírodu? Chcete ochutnat rozmanité druhy medu, medoviny a dalších nápojů? Přijďte i s dětmi, pro které jsou připravené tvůrčí dílničky, kde si mohou vyrobit třeba vlastní svíčku. Během dne čeká návštěvníky zajímavý kulturní program.

Na programu je kapela Kelt Grass Band. Vystoupi v 17 hodin. Kapela se zaměřuje na lidovou hudbu s důrazem na keltské prvky, ať už se jedná o skotské, irské či americké melodie, které přivezli do Ameriky první osadníci. V jejich hudbě se mísí tradiční country, bluegrass s moravskou zpěvností nebo nápěvy ze Smaragdového ostrova či Skotské vysočiny.

Na skanzen také přijdou obávaní bojovníci antického Říma. Gladiátoři během dne předvedou své bojové techniky. Odvážní jedinci včetně dětí se budou moct s gladiátory utkat. Umělecká skupina Gladiatores Viva Gladius, nabídne zároveň starověkou kuchyni a své umění předvedou antické tanečnice.

Více informací

Více informací:

Akce se koná za každého počasí.

Děti do 6 let mají na akci vstup zdarma.

Možnost přespání u areálu ve stanech (poplatek 50,-/osoba).

Během celého dne i po koncertě zajištěné bohaté občerstvení.

Prohlídka keltského skanzenu s průvodcem.

Medovina tradiční nápoj našich předků poteče proudem.

Bližší info na info@zemekeltu.cz a na webu Země Keltů 

Koncert kapely Kelt Grass Band od 17 hodin

 

Medokvas se koná v prostorách keltského skanzenu Země Keltů v Nasavrkách. Skanzen se nachází v hezkém prostředí Železných hor, kde si můžete krásně odpočinout. Během akce je možné absolvovat prohlídku skanzenu a dozvědět se zajímavosti z keltské historie. Skanzen Země Keltů tvoří několik autentických budov z doby železné, do kterých se můžete také podívat.

Pořadatel