Předprodej byl ukončen

THEATRUM KUKS 2024
FESTIVAL / Představení – Činohra, Loutkové divadlo, Muzikál, Opera / Hudba / Tanec / Umění

THEATRUM KUKS 2024

21. – 25. srpna
Barokní areál, Kuks

O akci

23. ročník multižánrového festivalu THEATRUM KUKS nabízí od 21. do 25. srpna 2024 pět dní plných divadla, vážné hudby, umění a setkávání v unikátním prostředí kukského areálu a okolí. Pokud chcete na festivalu strávit víc dní a navštívit více bodů programu, doporučujeme zakoupit speciální Festival pas, který vám zaručí vstup na všechny festivalové produkce za zvýhodněnou cenu 5000,- Kč (pouze do 15.7., poté za 6000Kč). Kromě pohodlí a jistoty díky Festival pasu také významně ušetříte. Počet cenově zvýhodněných pasů je omezen, tak si zakupte ten svůj a prožijte posledních pár prázdninových dní s barokním a barokem inspirovaným uměním v neopakovatelné atmosféře.

Pokud byste chtěli festival podpořit v té nejlepší tradici barokních mecenášů, máte možnost - „Mecenášský festival pas“ můžete zakoupit za 9200,- Kč, což je součet vstupného na všechny placené body programu.

Festival pas zahrnuje výlet s autobusovou dopravou v neděli 25.8.2024.

Kategorie vstupenek: Plné vstupné (dospělí) / snížené vstupné (studenti 15 – 26 let, důchodci 65+, děti 4 – 15 let a TP, ZTP a ZTP/P). Děti do tří let (včetně) zdarma.

Pořadatel