COCOMAN
KONCERT / Hudba – Reggae

COCOMAN

sobota 12. října od 20:00
Music club Panteon, Konstantinovy Lázně
Vstupenky
od 260 do 270 Zobrazit ceny
prodej do 13. října

Sál

Základní cena 270 Kč

Stání

Základní cena 260 Kč

O akci

Adam Lanči je český zpěvák, textař, skladatel a producent. Vystupuje pod jménem Cocoman a je významným představitelem českého reggae. Veřejně působí už od roku 2002. V roce 2008 založil kapelu Solid Vibes, se kterou rovněž opakovaně koncertoval i v Konstantinkách.  Významněji na sebe upozornil v roce 2011, kdy obdržel hudební cenu Anděl (celkem má dvě) v kategorii nejlepší album v žánru ska & reggae za kompilaci písní od různých reggae interpretů s názvem Sklizeň 2011, kterou pod jménem Coco jammin production produkoval. Jako Cocoman na desku přispěl i několika vlastními písněmi.

Cocoman je nepřehlédnutelnou postavou na české reggae scéně. Propálené jsou již dlouho hitovky Jedna Láska, Tak už to bal, Za Obzorem, Stoupám, Zahradnická nebo Terorista? Projekty jako Sklizeň, Nevereš nebo Repráček session? Po dlouhých letech na stagích i ve studiu do jeho dobrodružství stejně dobře zapadá pozitivní reggae, zamyšlený folk nebo taneční elektronika.

 

Vstupné na místě 290,- Kč

Vystupující

Cocoman (CZ) – web / fb / soundcloud / insta / youtube / Spotify Vít Benešovský (CZ) – fb / bandzone / insta / youtube / Spotify Selector Boldrik (CZ) – web / fb / soundcloud / bandzone / youtube

Pořadatel

Obec Konstantinovy Lázně