Ölövö - Ukradená vzducholoď: Led Zeppelin Tribute
KONCERT / Hudba – Rock

Ölövö - Ukradená vzducholoď: Led Zeppelin Tribute

středa 16. října od 20:00
Dundee Jam, Kladno
Vstupenky
Cena 300 Zobrazit ceny
prodej do 16. října

Vstupenka k sezení

Základní cena 300 Kč Koupit

Vstupenka ke stání

Základní cena 300 Kč Koupit

O akci

ÖLÖVÖ - UKRADENÁ VZDUCHOLOĎ: LED ZEPPELIN TRIBUTE

Fredrik Janáček, Michal „Kolouch“ Daněk a Alex Mc Beat se představí v programu postaveném na nezapomenutelných skladbách kultovní britské formace Led Zeppelin. Pirátská posádka ukradené vzducholodi pod třemi vlajkami nesoucí název ÖLÖVÖ.

Fredrik (SWE)
Švédským členem posádky této mezinárodní vzducholodi je hudebník s několika divadelními inscenacemi na kontě. John-Paul Jones byl jedním z jeho hlavních inspirací, kvůli ktrerým již ve 12 letech začal hrát na basovou kytaru. Již v letech 1986-1989 jeho hudební projekt podporovala švédská státní kulturní rada. U nás se o něm však začalo šuškat až k úplnému konci minulého tisíciletí. Dnes jeho jméno má své stálé místo mezi souhvězdími hudebního nebe a snad každý fanoušek nástroje tlustých strun vám bude s vervou vyprávět o tomto švédském fenoménu.

Kolouch (CZE)
Na otázku "Kdo tě napadne jako první, když se řekne ´českej Bonham´?" asi každý znalec odpoví, "KOLOUCH!". Bude myslet Michala ´Koloucha´ Daňka, rodáka z Říčan a nejžádanějšího rockového bubeníka současnosti. Není divu, že hraje s největšími legendami rockové scény ve stálé stáji, on je totiž stejně jako Bonzo Řezníkem hrajícím srdcem. Není snad jediného hudebníka na domácí scéně, kdo by neznal toto monstrum prken, co znamenají rokenrol.

Alex (ARM)
Alex je hlasovým unikátem z daleké Arménie, který se pohybuje za hranicí pěti oktáv a ´Zeppelínům´ se věnuje od roku 1995. Již tehdy dobyl srdce ne jednoho fanouška kultovní britské formace. Hudební schizofrenik, kterému půlka mozku ovládá kytaru a ta druhá hlasivky, přednese snad každou barvu Plantova hlasu.

POŘADATEL WEB: www.dundeejam.cz

Vystupující

Fredrik Janacek (SE) – fb Michal Kolouch Daněk (CZ) – fb / bandzone / youtube / Spotify Alex McBeat (AM) – fb / youtube

POŘADATEL: Dundee Jam

Kladenský music club Dundee Jam, multikulturní prostor s tradicí již pětadvacet let, přináší u svého jubilea sérii výročních koncertů 2023 v kladenském Domě kultury!

Pár slov o Dundee Jamu:

Příjemné posezení v prostředí inspirovaným australskou faunou a flórou v podání nástěnných maleb. Můžete nahlédnout do černošské vesnice či mezi zvířata co žijí v Austrálii.  To vše podbarvené žánrově vybranou hudbou a širokou nabídkou nápojů a chuťových specialit nejen z našeho grilu.

Pořádané koncerty v Dundee Jamu mají díky originálnímu prostředí svou jedinečnou atmosféru. Prolínají se zde kapely mnoha žánrů od rocku, bluesu, jazz, funk, drum&bass, world music přes alternativu až po keltskou hudbu, ale i folk či punk. Pravidelně v Dundee Jamu koncertují přední čeští muzikanti a po dlouhých letech spolupráce již i přátelé jako např. Michal Prokop, Jan Hrubý, Ivan Hlas, Vladimír Merta, Tomáš Kočko, Lenka Dusilová, Thom Artway, kapely Zrní, minus123minut, Vltava, Bran, Neřež, Vanua2 a mnoho dalších. Vzpomínáme též na nezapomenutelné koncerty Vladimíra Mišíka, legendární Blue Effect s Radimem Hladíkem nebo hudební projekty Luboše Andršta. Dále zde mají prostor regionální kapely, které se v klubu mohou setkávat společně na jednom podiu. Krom koncertů zde probíhají djs party ve stylu funk, jazz, latina, elektronica, reggae, rock-pop ad., ale i divadelní a literární akce. Prostor dáváme také místním umělcům, kteří pravidelně vystavují své fotografie či obrazy v Galerii Dundee Jam, kdy se kloubí propojení hudby a umění. Dále je možné zamluvit si celý klub nebo jen jeho část pro uzavřenou společnost s naší gastronomickou nabídkou. Na požádání si můžete zapůjčit šachy, karty, Člověče nezlob se nebo si zahrát fotbálek na perfektním španěláku, samozřejmostí je wifi připojení. Specialitou podniku je grilování steaků nebo burgerů v jakoukoli denní i noční hodinu. V létě si můžete posedět na zahrádce pod ohromným smrkem a vychutnat si příjemnou atmosféru přírodního dvorku uprostřed města.

www.dundeejam.cz

 

 

Pořadatel