Otevřené vinné sklepy v Čejči
FESTIVAL / Gastro – Jídlo, Káva, Pivo, Víno / Hudba / Jiné

Otevřené vinné sklepy v Čejči

sobota 17. srpna od 11:00
Areál vinných sklepů Pod Búdama, Čejč
Vstupenky
Cena 900
prodej do 17. srpna

O akci

Přátelé dobrého vína a moravského folklóru a zábavy!

Zahrádkáři z Čejče spolu s vinaři vás srdečně zvou k návštěvě naší obce. Přijďte v sobotu 17. srpna 2024 a budete přivítáni v krásném areálu vinných sklepů Pod Búdama. Od 11 do 18 hodin je právě pro vás připraven již 19. ročník – Otevřených vinných sklepů v Čejči. V nejméně 20 vinných sklepech budete mít možnost ochutnat to nejlepší od čejčských vinařů. V každém sklepě bude připraveno minimálně 7 vzorků; ale celkový počet bývá vyšší než 250 vzorků. Občerstvení zajišťuje cateringová firma Vlastimil Voznica. Těšit se můžete na tradiční speciality, burgery, trhané maso i nedělní snídani.

V průběhu dne k dobré pohodě přispěje mužský pěvecký sbor z Hovoran a Žarošic, který zazpívá u každého sklepa. V 16 hod. je pro vás připravený exhibiční seskok 12 parašutistů z Moravy, přímo do areálu vinných sklepů. Po skončení degustování od 18 hodin začíná ve stejném prostoru Beseda u cimbálu s cimbálovou muzikou Mládí z Čejče. Po besedě u cimbálu začíná zábava s rockovou kapelou Bigbity rock.

 

Ve vstupném je obsaženo:
•plánek areálu se seznamem vinařů a vzorků
•degustační sklenička
•propiska s taštičkou na krk
•oprávnění volné degustace v označených sklepech
•vstup na Besedu u cimbálu a večerní zábavu s kapelou Bigbity rock.

 

Součástí vstupenky jsou 3 kupony /každý v hodnotě 100,- Kč/k odběru vína. Kupóny lze uplatnit během otevřených sklepů, ale i v neděli 18. 8. 2024 od 9 do 12 hodin.

Vstup na místě 1000 Kč. Vstupenky z předprodeje budou ověřovány přímo v areálu sklepů, vedle pokladny v den konání akce. Zakoupením vstupenky v předprodeji ve výši 900,- Kč, šetříte proti nákupu na místě 100,- Kč.

 

Co je u nás navíc?
Parkování a možnost stanování s hygienickým zázemím přímo v areálu zdarma. Hudební zábava s cimbálovou muzikou a rockovou kapelou. Připraven je pro vás seskok 12 parašutistů, přímo do areálu vinných sklepů.
V našem rodinném a velmi příjemném prostředí bez veřejného provozu se občerstvíte i v neděli nasnídáte. Vše zajišťuje cateringová firma VV. Ve sklepech je k dispozici degustační sousto (chléb, sýr, voda).


Ubytování doporučujeme zajistit v Čejči a okolních obcích Hovorany, Čejkovice, Mutěnice, Kobylí, co nejdříve.

 

Potřebujete poradit?
+420 739 032 901 – Vlastimil Veselý - předseda spolku.

FB Vinaři Zahrádkáři a vinaři z Čejče, www.cejc.cz

Více informací

Možnost stanování či stání s obytným vozem přímo v areálu vinných sklepů s hygienickým zařízením.

Prodej vína je možný během akce i v neděli od 9-12 hod.

Rezervaci ubytování v obci, či v okolních vesnicích doporučujeme co nejdříve.

 

Pořadatel

FB Zahrádkáři a vinaři Čejč, www.cejc.cz