Předprodej byl ukončen

Ecstatic Birthday
SETKÁNÍ / MEETING / TANEČNÍ PARTY / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální, Worldmusic / Komunita / Hnutí / Osobní rozvoj / Tanec / Zdraví / Životní styl

Ecstatic Birthday

sobota 3. srpna od 17:30
Viniční Altán Grébovka, Praha

O akci

EXTATICKÝ ZPĚV A TANEC jako OSLAVA ŽIVOTA

Přátelé, srdečně vás zveme na extatickou oslavu života. Jobbi slaví 3.8. své 38. narozeniny. Čísla zdají se být obzvláště magická, a tak je jeho přáním společně oslavit život na téhle Zemi ve velké parádě. Tancem a zpěvem, radostí a extází, pořádnou koupelí ve vibracích lásky a sounáležitosti. Copak bychom si něco takového mohli odepřít? Nádherný výhled z Altánu Grébovka, na jedné straně západ slunce, na druhé straně východ měsíce.

Kdo zažil minulý rok, pravděpodobně si dobře pamatuje, jak tato událost byla kouzelná. Co vám budeme, tentokrát si ji uděláme ještě kouzelnější. Pokusíme se zařídit světýlka, světlušky, boží světlo a možná i boží osvícení. Prostě uděláme maximum, ať to máme spolu krásný. Přijměte tedy pozvání a buďte toho součástí. Těšíme se na Vás. Jobbi & Maar

 

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌:

17.30 OTEVŘENÍ PROSTORU

18.00 PULSUJÍCÍ OSLAVA ŽIVOTA | Maar

19.00 ECSTATIC BIRTHDAY DANCE | Jobbi Tao

21.30 BLAŽENOST | Maar

22.00 ZÁVĚREČNÉ PŘEKVAPENÍ A OBJETÍ

 

Jobbi Tao (Ecstatic Dance DJ)

Srdcem muzikant, duší tanečník. DJingu se věnuje již neuvěřitelných 24 let. Hrál ve vyprodaných klubech, pro tisíce lidí na letních festivalech. Když před lety objevil Ecstatic Dance, doslova se zamiloval do možnosti hrát mnohem barevněji, s hlubším smyslem. V jeho rozmanité hudební selekci, která pluje napříč žánry a kontinenty, lze jasně cítit slunce, jež září radostí, hravostí a lehkostí. Jeho přáním je skrze hudbu a tanec vést k tomuto světlu, ke zdroji. I proto se stále intenzivněji věnuje hudební produkci, která jej posouvá vstříc novým příležitostem. Letos hrál Ecstatic Dance v Německu, Rakousku, Belgii, ve Francii, Walesu nebo na Slovensku. Jeho nezaměnitelná energie vás zaručeně vystřelí do extáze.

sptfy.com/jobbitao

soundcloud.com/jobbitao

instagram.com/jobbitao

 

 

MAAR / Markéta Faustová

Provádí na cestě hlasu, jógy, dechu, autentického pohybu, tance, ženství a doteku. Ve všem co je, nachází krásu, přičemž otvírá prostor pro autentičnost a prožitek. V lehkosti a plynutí pomáhá znovu objevit naši esenci. Zpěvem manter a léčivých písní hladí srdce a duše. Zpěv je lék, tak si spolu dejme kapku nebo celý oceán.

sptfy.com/maar_soulsinging

instagram.com/maar_soulsinging

 

 

 

Pořadatel