Předprodej byl ukončen

Veselé chvíle: Triomphez
DIVADLO / KONCERT / Představení

Veselé chvíle: Triomphez

neděle 25. srpna od 16:00
Kostel sv. Mikuláše, Hořiněves

O akci

Veselé chvíle: Triomphez

Pompézní hudebně-divadelní hostina v barokním střihu.

Každý chce být Někým, každý chce být králem a královnou vlastního života. V neustálém boji o pozornost všichni touží po moci. Kdo je jejím držitelem a jak svou moc uplatňuje? Může svět pojmout 8 miliard králů, královen a hlavních postav? A kde má v tomto systému své místo láska, která je hybatelem všeho dění?

Triomphez je třetí hudebně-divadelní project sboru Veselé chvíle inspirovaný barokní epochou.

 

Režie a dramaturgie: Anna Datiashvili a Veronika Holcová
Kostýmy a scénografie: Josefína Holcová a Adam Bohdal
Light design: Vavřinec Němec a Anna Hubená
Fotografie: Anežka Pithartová
Grafika: Žofie Kosová
Produkce: Elisa Speváková a Adéla Hromasová

Sbor: Alžběta Nováková, Josefína Holcová, Jana Stárková, Marie Sawa, Sara Maďarová, Lucie Šroglová, Adéla Syslová, Marta Hermannová, Tereza Mátlová, Ema Šmídová, Aicha Roubíčková, Barbora Váchová, Karolína Růžičková, Mariana Chavíková, Iva Ščerbáková, Markéta Labusová, Marie Anna Václavek Krušinová, Alžběta Holcová, Anna Datiashvili, Veronika Holcová, Magdaléna Fedorková, Kateřina Pithartová Kozinová, David Bolech, Hynek Sůra, Richard Janča, Tomáš Adel, Václav Wortner, Jáchym Sůra, Matouš Fendrych, Nikolas Ferenc, David Pavlis, Václav Zimmermann, Gagik Chilingaryan

Vedení orchestru: Kryštof Hlavnička
Orchestr: Kryštof Hlavnička (cembalo), Václav Pelouch, František Holeček (housle), Anna Mazáčková, Anna Cibulková (flétny), Anežka Kyselková (violoncello), Tomáš Zahrádka (kontrabas), Šimon Tamaki (theorba), Anna Datiashvili (tamburína, buben)

Sbor Veselé chvíle vznikl na DAMU v roce 2019 s cílem posouvat hranice sborového zpěvu. Ten pak kombinuje se site-specific divadlem a vytváří hudebně-divadelní performance a inscenace v prostorách, které si zaslouží oživení. Skupina spojuje profesionální herce a herečky, režisérky, choreografky, tanečníky a tanečnice, hudebníky a hudebnice, zpěváky, zpěvačky, scénografky a další profesionály z různých oborů.

Více informací

MÍSTO KONÁNÍ: kostel sv. Mikuláše, Žíželeves

Pořadatel