Ztracen na Hedvábné stezce
PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Ztracen na Hedvábné stezce

středa 25. září od 19:00
Café Práh, Brno
Vstupenky
od 120 do 150 Zobrazit ceny
prodej do 25. září

Základní vstupenka

Základní cena 150 Kč Koupit

Studenti a důchodci

Základní cena 120 Kč Koupit

O akci

ZTRACEN NA HEDVÁBNÉ STEZCE
Po stopách dávných karavan z Turecka do Číny

Vydáme se za dobrodružstvím, které se dá zažít jen jednou za život. Tisíce kilometrů přes hory, moře i pouště po stopách dávných karavan. Z Turecka až do Číny – po zemi a bez letadel! Dozvíte se vše o historii jednotlivých zemí, poznáte spoustu zajímavostí o národech žijících v těch nejzapadlejších koutech světa. Dostanete spoustu tipů, jak tuto stoletou karavanní trasu zdolat bezpečně na vlastní pěst. Nejoblíbenější přednáška plná vtipných, ale i nebezpečných situací, překrásné architektury, ale i divokých hor a rozpálených pouští.

Společně projedeme Turecko, Írán, Arménii, Gruzii, Ázerbájdžán, Turkmenistán, Uzbekistán, Kyrgyzstán, Tádžikistán a Čínu! To vše během jedné neobvyklé přednášky.  

 

CO ČINÍ CESTOVÁNÍ S LOST CZECH MAN TAK VÝJIMEČNÉ 

Především setkávání s obyčejnými lidmi. Uprostřed zasněžených hor, rozpálených pouští nebo v nedostupné džungli. Tam všude můžete být svědky neuvěřitelných příběhů, které vám nenabídne žádná cestovní kancelář. Křesťanský klášter, muslimská mešita, budhistický chrám nebo pastevecká jurta. To je jen malý výčet míst, kde při své cestě spal a potkal zajímavé lidi a slyšel neuvěřitelné lidské příběhy.

 

KDO JE LOST CZECH MAN

Martin Půlpán, známý pod pseudonymem Lost Czech Man, je cestovatel, spisovatel, fotograf, průvodce a dobrodruh, jenž se vydává poznat ty nejzapadlejší části naší planety, aby o jeho dobrodružných cestách mohl následně vyprávět širokému publiku.

Jeho cesty sleduje na sociálních sítích více jak 20 000 fanoušků a další tisíce pravidelně na přednáškách a besedách po celé ČR ale i v zahraničí. Jako jediný z České republiky přednášel v roce 2023 na největším světovém cestovatelském festivalu v Dubaji, kde o svých dobrodružstvích vyprávěl mimo jiné členům královské rodiny Spojených Arabských Emirátů. 

Martin Půlpán je zapsán v České knize rekordů jako "První Čech, který sám, pěšky a stopem, zdolal legendární Hedvábnou stezku z Evropy do Číny".

Staňte se součástí cestovatelských vyprávění, která zaujala již tisíce fanoušků!

 

Více informací

 VÍCE INFORMACÍ O LOST CZECH MAN: www.lostczechman.com

 INFORMACE O PŘEDNÁŠKÁCH: https://www.lostczechman.com/prednasky

 FACEBOOK: https://www.facebook.com/lostczechman/