Jan Smigmator + band
KONCERT / Hudba – Jazz, Pop

Jan Smigmator + band

pondělí 25. listopadu od 19:30
Sono Centrum, Brno
Vstupenky
od 399 do 2 199
prodej do 25. listopadu

O akci

Jan Smigmator + band

host Tonya Graves

 

Český swingový král se vrací do Sono Centra ! 

Po svém úspěšném debutovém koncertě v newyorské Carnegie Hall, kde koncertoval jako první český jazzový zpěvák, se Jan Smigmator vrací se svou hvězdnou kapelou do Brna, kde přesně měsíc před Štědrým dnem uvede Vánoční koncert, jehož exkluzivním hostem bude americká zpěvačka Tonya Graves, českému publiku známá především jako dlouholetá členka funkové kapely Monkey Business!

Svým Vánočním koncertem Jan Smigmator naváže na sérii beznadějně vyprodaných koncertů v brněnském Cabaretu Des Péches v Paláci Jalta, kde v minulých letech vystoupil s legendárním americkým saxofonistou Scottem Hamiltonem nebo švédskou jazzovou hvězdou, zpěvákem Hayatim Kafem. Tentokrát ovšem míří do svého oblíbeného Sono Centra, sálu s nejlepší akustikou a technickým vybavením u nás, kde letos představí nový koncertní program plný nestárnoucích swingových evergreenů, jazzových standardů, hitů Franka Sinatry a Tonyho Bennetta, ale dojde i na řadu písní, které budou pro fanoušky velkým překvapením. Těšit se ovšem můžete i na písně autorské, vánoční klasiku a hned několik duetů s Tonyou Graves, které v Brně zazní vůbec poprvé.

Vánoční koncert Jan Smigmatora s kapelou a speciálním hostem Tonyou Graves se koná v pondělí 25. listopadu v Sono Centru Brno od 19.30 h.

Vystupující

Jan Smigmator (CZ) – web / web Tonya Graves (US) – web

Pořadatel