Intenzivní celodenní lekce Chakradance™
WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální / Osobní rozvoj / Tanec / Zdraví / Životní styl / Jiné

Intenzivní celodenní lekce Chakradance™

sobota 27. července od 9:00
Akord, Ostrava-Zábřeh, Ostrava
Vstupenky
Cena 3 480
prodej do 26. července
do zdražení 12 dní

O akci

Zveme vás na celodenní workshop Chakradance™.

JEDINEČNÁ LETNÍ PŘÍLEŽITOST!

  • speciální letní nabídka za zvýhodněnou cenu
  • kompletní program Chakradance SVOBODA
  • provázení v malé skupince účastníků
  • jednodenní intenzivní prožitek 
  • příjemné prostředí DK Akord


Prociťte SVOBODU s celodenním programem Chakradance ve všech oblastech svého života – fyzicky, emocionálně, mentálně a duchovně. Čeká vás spontánní tanec, hluboká relaxace a kreativní vyjádření skrze kresbu. Krok za krokem vás provedu cestou k tomu, abyste se stali nejplnější, nejživější a nejbarevnější verzí SEBE, abyste mohli žít život, který jste žít určeni.

 „Nastal čas přepsat vaše spirituální DNA způsobem, který je tak hmatatelný a hluboký, že štěstí a opravdová svoboda v životě nemohou než následovat.“ 

Co je Chakradance™?

Je to cesta, na které potkáváme unikátní spojení světa tance, hudby, energie a spirituality otevírající dveře k transformaci a duševnímu rozvoji. Objevte sílu a magii této jedinečné techniky.

Je to laskavá, jemná transformační taneční terapie, která uvolňuje zablokovanou energii v těle a otvírá nám dveře k plného potenciálu života a prožívání sebe sama.

Představte si, že...

  • Zažíváte tak hluboký prožitek, až probouzí kouzlo založené na sebelásce a spojení se svým srdcem a svou pravdou, jež dřímá uvnitř vás samotných.
  • Pocity vyčerpání a ztracenosti jsou transformovány k plnému uvědomění sebe sama, k bytosti radostné, vášnivé a milující život.
  • Jemně a bezpečně uvolňujete potlačené emoce a traumata, abyste žili život, který chcete.
  • Opouštíte nefunkční vztahy, nastavujetete si silné hranice a přitahujete si do života nové přátele, partnery a kolegy, kteří více obohacují váš život.
  • Uvolněním všeho, co vám již neslouží, probouzíte svou vnitřní sílu a vědomí, jež vytváří spojení s vaší pravou a jedinečnou podstatou.
  • Díky přijetí sebe sama a své duše zvyšujete svou vibraci a otevíráte se tak své hluboké intuici a pravdě.

Co nás čeká?

ÚVODNÍ AKTIVAČNÍ MEDITACE

Tento posvátný tanec skrze všech sedm čaker aktivuje proces transformace a poodhalí nám, ve kterých čakrách se cítíme nejlépe a které mohou potřebovat harmonizaci.

KOŘENOVÁ ČAKRA
Tanec kořenové čakry probouzí naše základní instinkty a životní energii. Pomůže nám znovuobjevit divokost a živočišnost v nás samých a prohloubí naše spojení s Zemí. Podpoří v nás pocit bezpečí a jistoty.

SAKRÁLNÍ ČAKRA
Tanec sakrální čakry posiluje propojení s naší ženskou energií (bez ohledu na naše pohlaví). Probouzí naši tvořivost, vnitřní vášeň a otevírá nás k plnějšímu prožívání potěšení, radosti a smyslnosti v našich životech.

SOLAR PLEXUS ČAKRA
Při tanci solar plexus čakry, aktivujeme v nás vnitřní mužskou energii (bez ohledu na naše pohlaví). Tato ohnivá energie prostupuje naším tancem a podporuje odvahu, sebevědomí a vnitřní sílu. Napomáhá nám uvolnit vše, co nám již neslouží.

SRDEČNÍ ČAKRA
Tanec srdeční čakry nás otevírá lásce, laskavosti a soucitu k sobě i ostatním. Pomáhá zacelit šrámy na srdci a rozproudí vyzařování čisté lásky a radosti do svého života, do svých vztahů a do celého světa.

KRČNÍ ČAKRA
Tento mantrický tanec krční čakry odemyká naši jedinečnou kreativitu a otevírá bránu komunikace. Přináší pravdivé a autentické vyjádření sebe sama a příležitost žít svůj život v harmonii.

ČAKRA TŘETÍHO OKA
Tanec čakry třetího oka nás vede cestou vizí, vhledů a vyššího vedení. Zvyšuje naše vnímání a poskytne vám vhled do toho, jak zvládat obtížné situace nebo změny, které je žádoucí v životě udělat.

KORUNNÍ ČAKRA
Tanec korunní čakry nás otevírá přijímání univerzální lásky, milosti a moudrosti. Sám tanec se stává modlitbou, probouzí pocit posvátnosti, vděčnosti a splynutí.

UZAVÍRACÍ RITUÁL
Tento závěrečný tanec přináší pocit celistvosti, umocní propojení se všemi našimi čakrami. Meditace a tanec odhaluje bytost, kterou jste v celé své kráse. Procítíte svobodu sebe sama a svého života.

Jak workshop probíhá?

Tančíme se zavřenýma očima v příjemném přítmí. To nám pomáhá dostat se hlouběji do našeho nitra – světa pocitů, emocí, vzpomínek, představivosti. Pracujeme s vedenou imaginací a archetypálními symboly, abychom se propojili s vibrací energie každé čakry.

U Chakradance nezáleží na tom, jak vypadáte, ani jak se pohybujete. Je to váš vlastní volný, spontánní pohyb k sebevyjádření. Nejsou zde žádné dané kroky ani způsob tance.

Chakradance nás vybízí, abychom tančili pro vlastní sebepoznání. Někdo jej vnímá jako zábavné a energetické cvičení s hudbou či jako vzácnou příležitost dopřát si skutečnou svobodu sebevyjádření. Většina lidí ho miluje, protože poskytuje útočiště k osvobození se od stresujícího každodenního života a nalezení cesty ke svému duchovnímu probuzení.  

Je pro mě důležité vytvářet pro účastníky prostor k individuálním prožitkům a objevení sebe sama v bezpečném a podporujícím prostředí.

Praktické informace:

Časový harmonogram:
9:00 – začátek programu
(dostavte se 10 minut před začátkem)
12:00 – 13:00 – přestávka na oběd
(strava není v ceně programu)
19:00 – ukončení programu

Co sebou: Drobnou svačinu, pohodlné oblečení, ženy ideálně volné šaty nebo dlouhou sukni, muži volnější kalhoty a tričko, dobré rozpoložení.
Občerstvení: Voda, káva k dispozici zdarma.
Oběd možný v sousední restauraci.

Těším se na vás, Karolína.

Navštívit stránku akce můžete zde: www.spiritualart.cz