Boy Wonder (SK) + GTA Houbou & blanc
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap

Boy Wonder (SK) + GTA Houbou & blanc

pátek 4. října od 21:00
Prostor (Panský dvůr), Boskovice
Vstupenky
Cena 290
prodej do 4. října

O akci

V Prostoru urobí binec první slovenský člen Ty Nikdy, špinavý poet, Človek z planéty Zema a rider z Trnavy Boy Wonder!

Boy Wonder vydal minulý rok po (pouze!) roční odmlce svoji pátou desku s názvem Single Player, kterou prý jako první napsal úplně celou zfajčený. Kvalita tím ale rozhodně neklesá: kombíčko chytlavějších refrénů, supr beatů a hlavně duchaplných lyrics, kde se BW nevyhýbá vážným tématům: třeba křesťanským konzervám, nebo problémům LGBTQ+ komunity. Poslechnout si ho budete moct v boskovickém Prostoru 4. října. Kšiltky a swag vemte s sebou. 

Support:
GTA houbou & blanc (Butterclub, Brno)
Dj Sadluck (Mindicted, Brno)
Dj Oneiro (Haze Movement, Bozako)

Vstupenky waves: 

250 Kč 
290 Kč
340 Kč
390 Kč

Vystupující

Boy Wonder (SK) – youtube / Spotify

Boy Wonder (SK) + DJ Kansiik

V Prostoru urobí binec první slovenský člen Ty Nikdy, špinavý poet, Človek z planéty Zema a rider z Trnavy Boy Wonder!

Boy Wonder vydal minulý rok po (pouze!) roční odmlce svoji pátou desku s názvem Single Player, kterou prý jako první napsal úplně celou zfajčený. Kvalita tím ale rozhodně neklesá: kombíčko chytlavějších refrénů, supr beatů a hlavně duchaplných lyrics, kde se BW nevyhýbá vážným tématům: třeba křesťanským konzervám, nebo problémům LGBTQ+ komunity.

Poslechnout si ho budete moct v boskovickém Prostoru 4. října. Kšiltky a swag vemte s sebou.

GTA Houbou & blanc

= 2/7 Butterclubu? Možná jo, možná ne. Butterclub je brněnská rapová crew, která se skládá minimálně ze sedmi velmi svých rapperů či interpretů, z nichž to každý dělá po svém, zní jinak, prezentuje se jinak a přece jenom lepí v Butterclubu hezky všichni pohromadě a zároveň jim to šlape jak po másle (haha).
GTA Houbou, dříve zvaný Houbař, je prý stále jeden z těch nejvíce klasicky rapových, co se týče Butterclubu (s inspirací v USA), možná i proto, že nedá dopustit na freestyle, který velmi dobře dává a který se propisuje i do jeho tvorby. Rapuje česky, ale ne tak úplně: humorné a důvtipné poangličťování výslovnosti češtiny stojí určitě za poslech, stejně jako kvalitní produkce, dost často z výroby blanca.

Blanc je posledním přírůstkem a tedy benjamínkem brněnské crew. Své první album Benjamin vydal ve svých šestnácti letech a i když jde stopáží o kratší záležitost, jemná flow, vliv jazzu a tematika tlaku a očekávání od lidí si vás získá. „Synku, tátovi jsi z oka vypad, snad budeš jako on. Snad nedopadneš špatně, musí z tebe něco být. A co když nebude?“ Blanc se věnuje primárně produkci, ale každý track, ve kterým jsme ho mohli slyšet, je pleasure.

DJ Sadluck

Sadluck je alterego už známého dnb dýdžeje Voidseca, kterého krom Prostoru můžete slýchat na řadě festivalů a klubů po celé ČR. Patří do boskovické Mindicted Crew, která startovala a ještě stále jede na neurofunku, tedy pořádné řežbě, ale jak všichni víme, občas je potřeba zpomalit. Voidsec tak postupně ubral do Sadlucka, a i když ke konci svých setů stále rád přitvrdí do dnb, provede vás předtím rapy, trapy, dubstepy, drilly, grimey a future beats, které dohromady fungují úplně skvěle.
Vojta, Voidsec, Sadluck, whatever, jinak pracuje v pražském Storm Clubu, pořádal právě skončený Raveyard Festival, dělá se svojí crew pravidelné akce v Brně i v Praze i jinde, a kdysi hrál v hardcorové kapele, a hudbou žije tak nějak odjakživa, tak se těště na skvělou selekci.

DJ Oneiro

Haze Movement
Umí mnohovrstevnost klubové hudby: experimentální IDM, chytrý nabassovaný post-club, industriální tribal techno, devadesátkový rave, špinavý ghettotek i nekompromisní 150BPM+ rychty. Krom toho je Oneiro členem Haze Movement, kteří mají na triku řadu eventů s názvem Hazed v brněnském Artbaru a také je kurátorem Lake Shore Dive Session na londýnské platformě Threads Radio (které bylo o dost dříve než sociální síť threads). Oneiro se jinak živí jako grafik a má na svědomí programové plakáty Prostoru a nebo i grafiku na tento večírek.

 

Více informací

Prostor je kulturní a komunitní centrum v Boskovicích, provozované dobrovolnicky partou šílenců z Unijazzu Boskovice, kteří chtějí mít kultůru i na maloměstě. Je to trochu pain in the ass, spousta práce, ale i hodně zábavy: pokud k nám chcete za zábavou i vzděláním chodit i nadále, přispějte nám v rámci kampaně na Darujme.

Web: www.prostor.wtf
Facebook
Instagram

Pořadatel

Unijazz pobočný spolek Boskovice