Zdravě jíst, zdravě žít - Brno - Stenzlová, Dluhý-Smith
PŘEDNÁŠKA / Zdraví / Životní styl

Zdravě jíst, zdravě žít - Brno - Stenzlová, Dluhý-Smith

středa 23. října od 19:00
KD Rubín, Brno
Vstupenky
Cena 290 Zobrazit ceny
prodej do 23. října

Přízemí / zóna I

Základní cena 290 Kč

Přízemí / zóna II

Základní cena 290 Kč

Galerie 2. NP

Základní cena 290 Kč

O akci

Zdravě jíst & zdravě žít

Zažijte jedinečné osobní setkání s mikrobioložkou a autorkou dvou knižních bestsellerů o metabolické rovnováze a integrativní výživě, Ivanou Stenzlovou, a badatelem/novinářem Radovanem Dluhý - Smithem.

Jediná přednáška a beseda svého druhu se teď koná na několika pečlivě vybraných místech na Moravě a vy můžete být její součástí. Dozvíte se mimo jiné, jak si vytvořit zcela nový stravovací systém, který vede k prosperitě a zdraví. Bude se mluvit o korporátním potravinářském průmyslu, toxinech v jídle, Tradiční čínské medicíně nebo o novějších projektech našich hostů jakými je např. Škola pětielementového vaření. Bude řeč také o ověřených výzkumech z oblasti umělé inteligence, ovlivňování počasí, Green Dealu a o dalším globálním dění, které ovlivňuje naše každodenní životy. Prostor samozřejmě bude i pro vaše dotazy.

Zdravě jíst & zdravě žít. To je jedinečná přednáška a beseda vč. osobního setkání. Vemte své fyzické i duševní zdraví do svých rukou právě teď.

Více informací

Představení přednášejících

Ivana Stenzlová

Autorka projektu Metoda metabolické rovnováhy, ve kterém objasňuje, co je to vyvážené stravování vedoucí ke zdravé hormonální odezvě. Již od roku 2006 se také věnuje oboru Integrativní výživy, který spojuje moderní poznatky z oblasti výživy, biologie a medicíny s poznatky tradičního léčitelství a východní čínské dietetiky.

Cílem jejího projektu a také semináře Škola pětielementového vaření je naučit všechny, kteří mají zájem vzít zdraví do svých rukou, co znamená svobodné a udržitelné stravování na míru, které neomezuje, nestresuje, ctí individuální potřeby našeho těla a přispívá k budování opravdového zdraví a dlouhověkosti. Je v souladu s přírodními rytmy a rytmy našeho těla.

Je autorkou knižních bestsellerů DEJ TĚLU ŠANCI k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví (Smart Press 2018) a ŠANCE PRO  ŽENU 40+ jak zvládat váhu, hormony, výživu a zdraví (Smart Press 2019).

 

Radovan Dluhý-Smith

Žil několik let v USA, kde také získal vysokoškolské vzdělání, koordinoval rozvojové projekty v Ekvádoru a Mexiku, byl konzultantem OSN ve Vídni, v Justiční akademii vedl projekt Zefektivnění české justice. Od roku 2008 také přednáší na katedře rozvojových a environmentálních studií Univerzity Palackého v Olomouci.

Založil webovou stránku, na které přináší věcnou analýzu založenou na odborných studiích a ověřená fakta bez vedlejších zájmů, pravidelně publikuje články v českých médiích, účastní se přednáškových akcí a organizuje veřejné debaty k aktuálnímu dění v České republice i ve světě. Těmito svými aktivitami se snaží zvýšit povědomí čtenářů a posluchačů o dění kolem nás.

Pořadatel