Život v lehkosti - Sandra Pogodová a Tomáš Lukavec
PŘEDNÁŠKA / SETKÁNÍ / MEETING / Cestování / Outdoor / Zdraví / Životní styl

Život v lehkosti - Sandra Pogodová a Tomáš Lukavec

sobota 5. října od 19:00
RCO, Olomouc
Vstupenky
Cena 450
prodej do 5. října

O akci

Život v lehkosti

Inspirativní povídání a besedování s úžasnými hosty Sandrou Pogodovou a Tomášem Lukavcem. Uslyšíte poutavé povídání nejen o jejich zážitcích z cest a pobytů v Thajsku, Tibetu, na Srí Lance nebo v poušti, ale také načerpáte životní inspiraci od těchto skvělých hostů a to vše vždy s humorem, nadhledem, i duchovním přesahem.

 

SANDRA POGODOVÁ je herečka, zpěvačka a moderátorka, která se v současnosti věnuje cestování, osobnímu rozvoji, transformaci, seberealizaci a všemu kolem šťastného žití. Sandra nahrává inspirativní videa na svůj YouTube kanál: Sandra Pogodová Official: "ÚHEL POHLEDU". Se svým tatínkem Richardem Pogodou napsala dvě velice úspěšné knihy: Hoď se do pogody a Buď v pogodě.

 

TOMÁŠ LUKAVEC, spisovatel na cestách a nezávislý brandingový konzultant. Během 3 let vytvořil vzdělávací agenturu s milionovými obraty, které se ve svých 30 letech vzdal a vydal se putovat s batohem na zádech do světa. Vše, co se naučil, vepsal do své knižní prvotiny Jsi značka?!, která se krátce po vydání stala bestsellerem. Kniha čerpá ze zkušeností a spolupráce s více jak 84 000 klienty, mezi které patří nadnárodní korporace, osobnosti, ale hlavně a především obyčejní lidé, kteří hledají cestu, jak vydělávat více tím, co milují. Autenticky. Tomáš dnes a denně inspiruje svým obsahem více jak 180 000 fanoušků na sociálních sítích, píše, přednáší na univerzitách nebo spí.

 

V RCO Olomouc - sál Pegasus - je volné sezení / vstupenka neobsahuje místenku / sál bude otevřen od 18:30 hod.

Vystupující

Sandra Pogodová (CZ) – fb / insta / youtube Tomáš Lukavec (CZ) – fb

Pořadatel