Vstupenky už nemáme

Vandráci - Papua-Nová Guinea 2023
PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor / Představení

Vandráci - Papua-Nová Guinea 2023

pondělí 16. září od 18:30
Městské kino, Mikulov
Vstupenky
Cena 290

O akci

Je tu další Cestovatelské povídání a víte co? Přijedou k nám Vandráci a s nimi exotická Papua Nová Guinea, kterou kluci projeli na motorkách. 

Po úspěšném vandráckém představení Střední Ameriky 2018, se kterým Jan Révai a Pavel Liška objeli celou naši republiku (přestože se skoro pokaždé pohádali o tom, jak to vlastně bylo, kdo chtěl pořád ujíždět, kdo byl protivnej, protože mu nedopřáli zajet si do civilizace pro kakao, kdo si nadělal do trenek a zakázal to vyprávět..), se nyní kluci vrací se zbrusu novým vyprávěním. Na velkém plátně doplní vyprávění promítáním fotek a videí z jejich druhé velké dobrodružné výpravy. Tentokrát se vrátili z druhého největšího ostrova světa, ostrova lidojedů, z tajemné Papuy Nové Guinei.

Dozvíte se, koho si kluci vzali na cestu s sebou, aby na ně na ostrově dohlížel a ochraňoval před černou magií… a komu tím chtěli zároveň vyplnit jeho poslední velké přání. Prozradí, co je na ostrově nemile překvapilo, i čím je naopak divoká Papua učarovala. Přiznají se, kde si všichni tři sáhli na úplné dno, aby za to mohli být nevídaně obdarováni. A povypráví i o tom, co jim tahle poslední divočina na Zemi nemilosrdně nedarovala. Možná zahrají i kousek loutkového divadýlka, které si vezli na motorce celou cestu s sebou a které hráli domorodcům, aby k nim nepřijížděli tři bílí muži s prázdnou. No a taky aby je hned nesežrali.

 

Vystupující

Vandráci (CZ) – web / fb / insta / youtube

Pořadatel

Mikulovští Cestovatelé