Předprodej byl ukončen

Hudební Lhota - Hospodský bordel, Lucie Redlová a Zuzi
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Rock

Hudební Lhota - Hospodský bordel, Lucie Redlová a Zuzi

sobota 10. srpna od 15:00
Pohostinství Starojická Lhota, Starý Jičín

O akci

Přidejte se k nám na druhý ročník Hudební Lhoty, kde oslavíme lásku k hudbě s novým line-upem, který slibuje nezapomenutelný zážitek. 

Tento rok uvádíme jako hlavní novinku Hospodský bordel, devítičlennou kapelu, která přináší energické provedení písní známých českých interpretů, jako jsou Jelen, Čechomor, Divoký Bill a Kabát, a zároveň rozšiřuje svůj repertoár o vlastní tvorbu. 

Dalším interpretem bude talentovaná Lucie Redlová! 
Lucie je známá svou spoluprací s velikány nejen české hudební scény jako jsou David Stýpka, Glen Hansard nebo kapela Mňága a Žďorp. Své umění předvedla na mnoha předních festivalech, včetně Colours of Ostrava, a nyní se chystá obohatit i náši Hudební Lhotu!
 

A třetici doplní kapela Zuzi, kterou mnozí znáte jako hudební doprovodný soubor valašskomeziříčského divadla Schod. 🎭 Pod názvem ZUZI se tato formace spojila a vytvořila indie-rockovou kapelu plnou energie a jedinečných hudebních zážitků!

Zuzana Zahradníčková, charismatická frontmanka kapely, vás okouzlí svými melodickými vokály a nezaměnitelnou barvou hlasu. Společně s Martinem Pavelkou (elektrická/sólová kytara), Tomášem Vrátníkem (baskytara), Sylvie Krabicovou (klávesy) a Jirkou Miklíkem (bicí) vytváří Zuzi hudbu, která rezonuje s emocemi a autenticitou.

Připravte se na introspektivní texty s chytlavými háčky, které čerpají inspiraci z různých žánrů jako je alternativní melodický rock, folk a funk.

Slibujeme, že letošní akce přinese čerstvý vítr, neboť se rozhodně můžete těšit na úplně jiné kapely než v loňském roce. Připravte se na večer plný hudby, který spojí fanoušky různých žánrů a generací v jedinečné hudební slavnosti. 

Přijďte se pobavit, objevit nové hudební směry a užít si letní odpoledne a večer plný skvělé hudby a přátelské atmosféry. 

Časový harmonogram:
 17:00 - Lucie Redlová
 19:15 - Zuzi
 21:30 - Hospodský Bordel

Na Hudební Lhotě se na Vás těší pořadatelé Marek Dibelka a Filip Kopecký! 

 

Vystupující

Hospodský bordel (CZ) – web / fb / insta / youtube Lucie Redlová (CZ) – web / fb / soundcloud / bandzone / youtube / Spotify

Více informací

Odkaz na FB událost:

https://www.facebook.com/share/vs9x6cGPmVVP18RM/

Pořadatel

Pohostinství Starojická Lhota