Předprodej byl ukončen

Dílna s Jiřím Surůvkou: Šití masek a konání dobrých skutků
VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Děti / Umění

Dílna s Jiřím Surůvkou: Šití masek a konání dobrých skutků

sobota 10. srpna od 10:00
Lapidárium, Broumov

O akci

Připojte se k nám na jedinečném workshopu s výrazným českým umělcem Jiřím Surůvkou, kde budeme společně šít Batmanovy masky a konat dobré skutky po Broumově! Děti si vytvoří své vlastní masky superhrdinů a následně vyrazí do ulic, aby šířily dobro a radost. Všechny dobrodružné okamžiky, které děti zachytí na své telefony nebo fotoaparáty, budou vystaveny v Dětské galerii Lapidárium. Přijďte si užít den plný tvořivosti, zábavy a hrdinských činů!

Třetí výstavou jubilejní páté sezóny Dětská galerie Lapidárium pokračuje v cyklu projektů pedagogů vysokých uměleckých škol věnovaných dětem.

Od června do září bude k dětem „promlouvat“ docent Fakulty umění Ostravské univerzity Jiří Surůvka. Jak název napovídá, těžištěm jeho projektu je remake reálného klepadla na koberce, zapomenuté atrakce domovních dvorů, doprovázeného sérií instruktážních obrázků ukazující, kterak tento „pravěký“ nástroj bytové očisty a zároveň oblíbený herní artefakt opět implantovat do svých volnočasových aktivit. Celé léto bude jejím prostřednictvím vzpomínat na dětství a konfrontovat svá dětská přání s realitou let, která následovala.

Doporučený věk: 5 a více let.

 

Více informací

Pořadatel:

Dětská galerie Lapidárium, Vzdělávací a kulturní centrum Broumov, o.p.s. 

Rezervace a více informací:

ma@klasterbroumov.cz

 

Maiwaldova Akademie - Jiří Surůvka / Dobrodružství na klepaču

 

Klášter Broumov

Klášter Broumov - Vzdělávací a kulturní centrum | Facebook

Další akce pořadatele

Koncert ArtCafé: Nos Dames - 11. září od 19:00, Klášter Broumov, Broumov