Předprodej byl ukončen

Galadegustace 26. ročníku soutěže TOP 77 vín v ČR 2024
PLES / GALA VEČER / Gastro – Alkohol, Jídlo, Víno

Galadegustace 26. ročníku soutěže TOP 77 vín v ČR 2024

čtvrtek 29. srpna od 19:00
Besední dům, Brno

O akci

SLAVNOSTNÍ GALAVEČER již 26. ročníku soutěže TOP 77 vín v ČR se koná ve čtvrtek 29. srpna 2024 od 19 hodin v nádherných prostorách Besedního domu v Brně, Komenského náměstí 534/8. Budete mít možnost ochutnat všechna oceněná vína a seznámit se s vítězi soutěže. 

Těšit se můžete také na cimbálovou muziku „Za Oponou“ a bohatý raut.

  • Aktuální ceny vstupenek pouze do 18. srpna
  • Vstupné je možné zakoupit i na místě za 999 Kč

Více informací

TOP 77 nejlepších vín v České republice je tradiční soutěž vín. Letos nás čeká vyhlášení již 26. ročníku! Na galadegustaci budete mít možnost prožít s námi krásný večer v nádherných prostorách brněnského Besedního domu.

Co obsahuje vstupné?

Vstupné zahrnuje neomezenou degustaci velmi dobrých vín 3*, katalog vín, skleničku a připravené bohaté občerstvení formou rautu.

Doprava na akci

Nejvíce se můžete přiblížit hromadnou dopravou na zastávku Česká, odkud se pak vydáte směr ulice Husova necelé 4 minuty pěšky k Besednímu domu. Parkování lze využít v blízkém parkovacím domě DOMINI PARK, ale doporučujeme nechat auto doma a ochutnat co nejvíce oceněných vín.

O soutěži TOP 77 vín

Soutěž TOP 77 nejlepších vín v České republice je jedna z prvních porevolučních nezávislých soutěží vín, letos se koná již po šestadvacáté. Vína jsou hodnocena bodovou stupnicí a pouze certifikovanými mezinárodními degustátory. Letos komise hodnotily vína pod vedením prof. Ing. Pavla Pavlouška z Mendelovy univerzity.

Degustační enoteca Vindom

Naše degustační enoteca Vindom se nachází v Brně na Smetanově ulici, kousek od centra nad Lužáneckým parkem. V naší enotece najdete unikátní degustační automat, a denně tak u nás můžete ochutnat 32 vín po skleničce z Moravy i ze světa.

Pořadatel

MAMA marketing, s.r.o.