Akce byla zrušena

Jan BURIAN - koncert
KONCERT / Hudba – Písničkáři

Jan BURIAN - koncert

sobota 10. srpna od 20:00
Hostinec U Vlachů, Tišnov

O akci

Koncert Jana Buriana v zahradním posezení Hostince U Vlachů!

Jan Burian je písničkář, ale tento výraz podle něj už pro něj ztratil hodnotu. Za přesnější považuje označení „zpívající básník“. Talent zdědil. Pochází totiž z umělecké rodiny, která dále pokračuje. „První půlku života jsem byl syn E. F. Buriana a druhou půlku života budu tatínek Kapitána Demo,“ shrnuje umělecký život Burianů.

Od roku 1970 vystoupil Jan Burian na více než 3500 koncertech. Většinou sólově, jen za doprovodu klavíru, ale i s nejrůznějšími kapelami. Mezi jeho spolupracovníky můžeme zahrnout např. Petra Skoumala či Jiřího Dědečka. Vydal celkem 10 samostatných alb! Jeho písně zpívali např. Jiří Suchý, Michal Prokop, Vladimír Mišík, Petr Skoumal, Marta Kubišová, Hana Hegerová aj. 

Přijďte si vychutnat jeho samostatný koncert do zahradního posezení Hostince U Vlachů! Bude Vás čekat příjemný, poslechový letní večer. V nabídce baru nebude chybět pivo z černohorského pivovaru či tišnovského pivovaru Květnice a široká nabídka moravských i rakouských vín. Na grilu se pak budeme pak připravovat naše tradiční speciality.

Zahradní posezení bude otevřeno od 19.00hod., abyste se mohli včas občerstvit. Koncert začne ve 20.00hod.
Předprodej vstupenek v ceně 185,-Kč. Výhoda předprodeje není jen v nižší ceně, ale i v lepších místech! Ti, co budou mít vstupenky z předprodeje, budou mít možnost sedět u stolů blíže pódia.
Na místě pak budou vstupenky k dostání za 215,-Kč.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Vystupující

Jan Burian (CZ) – web

Další akce s vystupujícími

Kulturní ozdravovna Jana Buriana - 30. října od 20:00, Kaštan - Scéna Unijazzu , Praha

Koncert Jana Buriana - 15. listopadu od 19:00, Jiráskovo gymnázium Náchod, Náchod

Pořadatel