Akce byla zrušena

OSTRAVA - Metal Again!
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

OSTRAVA - Metal Again!

sobota 14. září od 20:00
BARRÁK music club, Ostrava

O akci

Po akustické desce JINÁ se moravští ethno-doom metalisté SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY vrací na metalová klubová pódia. Jako hosté vystoupí slovenští LUNATIC GODS a THALARION, kteří se určitě rádi pochlubí také materiálem ze svých nových alb Vresovrenie, resp. Cryopreservation.

Více informací

Moravští náladotvůrci SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY. Držitelé dvou hard'n'heavy Andělů. Melancholická a zároveň hřmotná hudba, setkání zadumaného metalu s folklórními motivy dávné Moravy. Osm desek, téměř třicet let existence, stovky koncertů a festivalů po celé Evropě. Bezpochyby jedni z průkopníků stylu, kterému se ve světě říká "Folk Metal".

www.ssoge.com
www.facebook.com/ssoge
www.youtube.com/ssoge
www.instagram.com/silent.stream.of.godless.elegy
ssoge.bandcamp.com/

 

LUNATIC GODS je slovenská atmosphere folk black metalová kapela založená v roku 1994. Pozornosť si získala už svojim prvým albumom Inhuman & Insensible (1996), kedy ako prvá slovenská metalová skupina vydala nosič u zahraničného (talianskeho) vydavateľa Polyphemus records. V roku 1998 bola v rámci ankety hudobného magazínu METAL HAMMER CS vyhlásená za najlepšiu metalovú skupinu Česka a Slovenska. Do dnešných dní vydala už 8 radových albumov a dve EP. V jej tvorbe sa prelínajú vplyvy avantgardného black-death metalu a slovanského folklóru. Kapela spieva svoje posolstvá v rodnom jazyku a v jej muzike majú okrem tvrdých gitár pravidelne svoje miesto aj ľudové nástroje ako husle, viola, cimbál, perkusie. Od roku 2017 je členom kapely aj uznávaný český bubeník Martin "Marthus" Škaroupka (člen svetovej black metal legendy CRADLE OF FILTH). Aktuálne kapela promuje svoj nový, v poradí 8. albume s názvom "Vresovrenie".

www.lunaticgods.info
www.facebook.com/lunaticgods
www.youtube.com/user/lunaticgodstv/videos
https://lunaticgods.bandcamp.com/

Ačkoliv kapela THALARION vznikla už v roce 1990, poslední deska "Dying On The Scorched Plains" vyšla po dlouhých sedmnácti letech spánku. Zanedlouho jim vychází zbrusu nové album "Cryopreservation" u Pařát Productions.

www.facebook.com/thalarion.sk

Další akce pořadatele

Ostrava - JINÁ tour 2025 - 10.1.2025 od 20:00, BARRÁK music club, Ostrava

Brno - JINÁ tour 2025 - 9.1.2025 od 20:00, Kabinet MÚZ, Brno

BRNO - Metal Again! - 3. října od 20:00, Kabinet MÚZ, Brno