BRNO - Metal Again!
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

BRNO - Metal Again!

čtvrtek 3. října od 20:00
Kabinet MÚZ, Brno
Vstupenky
Cena 290
prodej do 3. října

O akci

Po akustické desce JINÁ se moravští ethno-doom metalisté SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY vrací na metalová klubová pódia. Jako hosté vystoupí slovenští APRIL WEEPS, kteří se určitě rádi pochlubí také materiálem ze svého posledního - a nutno říci vynikajícího - alba Cataclastic.

Více informací

Moravští náladotvůrci SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY. Držitelé dvou hard'n'heavy Andělů. Melancholická a zároveň hřmotná hudba, setkání zadumaného metalu s folklórními motivy dávné Moravy. Osm desek, téměř třicet let existence, stovky koncertů a festivalů po celé Evropě. Bezpochyby jedni z průkopníků stylu, kterému se ve světě říká "Folk Metal".

web: www.ssoge.com
FB: www.facebook.com/ssoge
YT: www.youtube.com/ssoge
Insta: www.instagram.com/silent.stream.of.godless.elegy
BC: ssoge.bandcamp.com
Spotify

Slovenští APRIL WEEPS jsou atmospheric metalovou stálicí na lokální scéně, fungující od roku 2010. Pokud bychom chtěli jejich hudební směřování rozměnit na drobné, kličkujeme v rámci pestrého mixu doom, gothic, groove, death či black metalu. Na svém kontě mají tři dlouhohrající alba a jako jedné z velmi mála slovenských kapel se jim podařilo odehrát vystoupení na legendárním festivalu Wacken Open Air. Reakce fanoušků a mediální veřejnosti na jejich třetí album „Cataclastic“ jsou doslova nabité nadšením. Nahrávce těchto slovenských atmosferiků se dařilo natolik, že se probojovala do TOP 5 v rámci kategorie „Hard&Heavy“ ocenění Radio Head Awards 2022 mezi více než 60 metalovými nahrávkami. Vystoupení APRIL WEEPS jsou už léta známá svým značně emočním a dravým nábojem, který rozhodně nenechá nikoho chladným.

web: www.aprilweeps.com
FB: www.facebook.com/AprilWeeps
Insta: www.instagram.com/aprilweepsofficial
YT: www.youtube.com/c/AprilWeeps
BC: aprilweeps.bandcamp.com
Spotify