Pjér la Šé'z a Terez Wrau: Návrat k srdci
PŘEDNÁŠKA / Osobní rozvoj

Pjér la Šé'z a Terez Wrau: Návrat k srdci

pondělí 11. listopadu od 18:00
Zámecké návrší, Litomyšl
Vstupenky
Cena 450
prodej do 11. listopadu

O akci

Pjér la Šé'z a Terez Wrau: Návrat ke svému srdci aneb transformace společnosti

Beseda Pjéra la Šé'ze za hudebního doprovodu Terez Wrau 

Mluvené slovo doplňované hudbou, hudba doplňovaná mluveným slovem. Hudebně filozofický dialog dvou úžasných vědomých bytostí Pjéra la Šé'ze a Terez Wrau.

 

Pjér La Šé'z je uznávaný psycholog, provozuje soukromou psychoterapeutickou praxi, ve které doprovází své klienty na jejich cestě při hledání a realizaci osobní svobody. Je autorem knih: Indián - Zpráva o archetypu, Den svatého Ignora, Cesta, Psychologie souhlasu. Dlouhodobě spolupracuje s Jaroslavem Duškem v divadelním představení Vizita, Čtyři dohody a Pátá dohoda. V hudební oblasti působí ve znovu obnovené bigbítové kapele Rakousko-Uhersko. Zajímají jej především otázky možností lidského bytí v tomto světě.

Terez Wrau - absolventka speciální pedagogiky a hudební výchovy na PdF UP. Patří mezi buskery – umělce, kteří cestují po světě a živí se pouličním hraním. Sbírá písně z celého světa, zpívá ve čtrnácti jazycích. Hraje na housle a kytaru. V roce 2017 vydala debutové CD s názvem Foxes. Druhé s názvem Bohyním věnovala své mámě, třetí album Terez Wrau & Friends. Z každého prodaného CD směřuje polovina tržby na potřeby mobilního hospice Nejste sami.

Vstupné 500 Kč v předprodeji a 600 Kč na místě. Předprodej vstupenek na smsticket nebo v Informačním centru v Litomyšli.

Vystupující

Pjér la Šé'z (CZ) – web