Honza Křížek - křest alba III
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Honza Křížek - křest alba III

sobota 28. září od 20:00
Music Club Žlutý pes, Pardubice
Vstupenky
Cena 300
konec prodeje 11 dní

O akci

Zpěvák, skladatel a multiintrumentalista Honza Křížek rozezní 28.9. klub Žlutý pes svým novým albem III, které zde při této příležitosti také pokřtí!

Vstupenky k dispozici už brzy!

Od května je Honza s novou deskou a svojí našlapanou kapelou na koncertní šňůře, která vyvrcholí třemi křty v Litomyšli, Pardubicích a Praze.
Album vznikalo dva roky. Na první poslech zaujmou výrazné rockové a energické skladby, protnuté silnými vokálními melodiemi a kytarovými riffy. 
„Je to kombinace rockové hudby s lehkou elektronikou. Velký důraz jsem kladl na texty, ty se tematicky dotýkají temných stránek, které v sobě všichni máme a našeho vnitřního boje s nimi. Záleží na každém z nás, jestli se rozhodne v sobě živit špatné, nebo dobré zvíře.“ Popisuje vznik alba zpěvák a skladatel Honza Křížek.
Honza Křížek letos slaví 30 let na hudební scéně. Je spoluzakladatelem kapely Walk Choc Ice, spolupracoval a hrál s mnoha vynikajícími hudebníky v čele s Ivanem Králem nebo Davidem Kollerem. Poté byl 12 let kytaristou a zpěvákem obnovené sestavy Blue Effect Radima Hladíka. Po jeho odchodu vstoupil na sólovou dráhu. V roce 2017 vydal debutové album Honza Křížek, následovalo crossoverové album Revoluce z roku 2021. V rámci hudební ankety Žebřík získal ocenění v kategoriích Objev roku a Zpěvák roku. 

Harmonogram akce:

19:00 otevření klubu
20:00 koncert Wo.Co.De
21:00 koncert Honza Křížek

 

Vystupující

Jan Křížek (CZ) – web / fb / soundcloud / insta / youtube / Spotify

Více informací

Open 19.00.

Pořadatel