NoNameLeft (HU) / Techno edition
TANEČNÍ PARTY / Hudba – Techno

NoNameLeft (HU) / Techno edition

sobota 5. října od 22:00
Radost FX klub, Praha
Vstupenky
Cena 350
prodej do 5. října
do zdražení poslední vstupenky

O akci

Připravte se na nezapomenutelnou noc s maďarským techno duem NoNameLeft! Tato dvojice, která se stala prominentním jménem na mezinárodní techno scéně, poprvé vystoupí v České republice a to přímo v legendárním klubu Radost FX.

NoNameLeft se proslavili již v roce 2021 se svým hitem Dyson Sphere, který hráli takoví velikáni elektronické hudby jako Enrico Sangiuliano, Oliver Heldens, deadmau5 a Layton Giordani. Po dobu 19 měsíců vedli s tímto trackem hitparádu Peaktime Hype artist charts a byli dokonce zařazeni na 5. místo v hlavním žebříčku Peaktime Main artist chart, před umělce jako Charlotte de Witte a Lilly Palmer. 
Díky svému úspěchu procestovali celý svět a vystoupili v mnoha zemích, včetně Austrálie, Jihoafrické republiky, Saúdské Arábie, Turecka, Norska, Finska a Portugalska. V roce 2023 zaznamenali velký úspěch s kolaborací s Township Rebellion na Drumcode sublabelu, Truesoul.

Jejich releasy, které vydávají na prestižních labelech jako na Senso Sounds (Oliver Huntemann), Heldeep/HILOMATIK (Oliver Heldens), Scander/Legend (Cosmic Boys) nebo 1605 (UMEK), se pravidelně objevují na čele nejznámějších žebříčků. 
Nezapomeňte si tento termín zapsat do kalendáře a přijďte si užít noc plnou skvělé hudby s jedněmi z nejžhavějších jmen na světové techno scéně! 

Support DJs: PhilBill Brothers, Domek, Kobov, Simon Pereez
 

Vystupující

Nonameleft (HU) – web / fb / youtube / Spotify

Pořadatel

Michal Steiner