FLUFFY PAWS BURLESQUE
SHOW / VYSTOUPENÍ / Burlesque / Kabaret / Charita / Dobročinnost

FLUFFY PAWS BURLESQUE

sobota 21. září od 19:00
Klub FAMU, Praha
Vstupenky
od 400 do 1 000 Zobrazit ceny
konec prodeje čtyři dny

Základní vstupenka

Basic Ticket

Základní cena 400 Kč Koupit

Vstupenka + virtuální podrbání za uchem

Basic Ticket + Online Pup Ear Scratching Session

Základní cena 600 Kč Koupit

Vstupenka + virtuální házení balónku

Basic Ticket + E-Ball Fetch

Základní cena 800 Kč

Vstupenka + virtuální celodenní výlet s hafíkem

Basic Ticket + A Virtual Day in the Company of a Pup

Základní cena 1 000 Kč

O akci

CZ: Máte rádi zvířata? Máte rádi burlesku? Proč nespojit příjemné s užitečným a neuspořádat benefiční burleskní akci? Přesně to si řekla Ginger Wixxie, stálice pražské burleskní scény. Propojila umělce a záchranu psů z Rumunska a voilà. Po třech velice úspěšných benefičních akcích, je tady ta s pořadovým číslem čtyři. FLUFFY PAWS BURLESQUE se vrací a znovu bude pomáhat psům, kteří to potřebují. Přijďte potěšit své očko krásnými tanečnicemi a tanečníky, zasmát se u mnohých komických actů, pobavit se u poezie, vydražit si něco úžasného a zároveň pomoct dobré věci.

EN: Do dogs hold a special place in your heart? Does burlesque intrigue you? How about making a difference by attending an event showcasing various performers while also supporting dogs who need it? Ginger Wixxie, a well-established burlesque artist based in Prague, combined the delightful with the beneficial, resulting in her own creation: Fluffy Paws Burlesque. Aftery three very succeeded show the fourth evening is here. This event unites diverse artists and a dog rescue seeking aid. Come join us for an evening of graceful dancers, hearty laughter at comedic acts, marvelous poetry or participate in the auction and a shared commitment to a good cause. This event is held in czech. But important is to watch and enjoy.

VYSTOUPÍ/PERFORMERS

Rue d'Licious
Elyssa Haldis
Mara del G
Mery je Iluze
Pepita D'Amour
Sweet Johnny
Acro duo Aventyr
Marek Blažíček
Ruby Tsunami
Dari Sabotage
Joudi de la Cour
Cherry Twinn

Moderuje/hosting: Samanta Mia Vega
Organizuje/pruducer: Ginger Wixxie

Více informací

CZ: Burleska - umělecký divadelně taneční styl kombinující svůdnost, eleganci a humor. 

Nebelvíra's z.s. - Odhodlaní lidé zachraňující psy z útulků smrti v Rumunsku. Zařizují obživu, převozy a adopce přímo z těch nejhorších míst, v nichž se zvíře může ocitnout. Nikdy se nepodaří zachránit všechny, ale proč to alespoň nezkusit.

Spojení těchto dvou oblastí? Nemožné? Naopak! Osm burleskních performerů a dva básníci se rozhodli spojit síly a přinést vám celovečerní program, z jehož výtěžku půjde většina financí přímo na záchranu němých tváří. 

EN: Burlesque - an artistic theatrical dance style combining allure, elegance, and humor.

Nebelvíra's z.s. - Determined people rescuing dogs from death shelters in Romania. They arrange livelihoods, transports and adoptions directly from the worst places an animal can find itself. You can never save them all, but why not at least try.

The fusion of these two realms? Impossible? Quite the opposite! Ten burlesque performers have decided to join forces and bring you an evening-long program, with the majority of proceeds going directly to support the ailing pups.

Pořadatel