Wolf Lost In The Poem, Člověk krve, Beata
KONCERT / Hudba – Folk / Country

Wolf Lost In The Poem, Člověk krve, Beata

středa 18. září od 20:00
Kaštan - Scéna Unijazzu , Praha
Vstupenky
Cena 209
konec prodeje jeden den

O akci

Wolf Lost In The Poem:

básnířky vlčího srdce – sólový projekt Jana Žambocha /Žamboši/

Z pustých lesů občas vykoukne vlčí čumák, aby si čuchl ke sbírkám poezie básnířek a poté bloumal dny a noci ztracen, přemýšleje, jak těm ženám složit hold. Nenachází klid, dokud drápy nevyryje, dokud hrdlem nevyvyje do mlhy zprávu o setkání s těmi nádhernostmi, šílenostmi, hrůzami a krásami, které do svých poezijních světů zaklely… Při live koncertech se pak pomocí těch písní dere temnotou ke světlu… 

Debutové CD Wolf Lost In the Poem – NEPŘIPOUTANÝ bylo nominováno na cenu Anděl v kategorii folk za rok 2017. Na jaře 2024 vychází Janovi u labelu Tranzistor druhé album s názvem INDIGEM, které je věnováno básnířkám z Česka. Spolupracuje na něm tentokrát s hosty, např. Pavel Koudelka /Dunaj/, nebo Zdenkem Holoubkem /Petit Pigeon/ a s dalšími.
* * *

Člověk krve:
Člověk krve je poutník a písničkář ze Stříbrné Skalice. Z magických prostor jeho písní se noří živé postavy, důvěrně známá místa i povědomá slova - kontryhel, verpa, loukotě… - a zase mizí; hrany lesa v ranním oparu. Zůstává nejistota dobového ukotvení i jistota věčnosti: napříč časy i příběhy se naše bolesti i radosti podobají, a je v tom veliký smutek i veliká útěcha.
* * * 

Beata Myslíková:
Beata je začínající česká songwriterka. od malička se věnuje hře na příčnou flétnu, recitaci či psaní vlastních textů. její hudba se přiklání k experimentálnímu až melancholickému vyjádření samy sebe. snaží se překvapit a nechává posluchače skrz kompozici nahlédnout do její hlavy. 


 

Vystupující

Wolf Lost In The Poem (CZ) – fb / youtube / Spotify Člověk krve (CZ) – web / fb / insta / Spotify Beata Myslíková (CZ) – youtube / Spotify

Pořadatel

Kaštan - Scéna Unijazzu