BloodyFest vol.4
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Metal

BloodyFest vol.4

sobota 30. listopadu od 17:00
BARRÁK music club, Ostrava
Vstupenky
Cena 350
prodej do 29. listopadu

O akci

Bando, chystáte se na pořádnu metalovú masakrózní jízdu! Čtvrtý ročník Bloodyfestu je zpátky a přináša do nového klubu Barrak totální nářez, kery vás nenechá v klidu. Tentokráte sa u nás sleze pořádná porce tvrdých band z Česka, Slovenska a Polska, a to všecko pod taktovkú orlovské deathmetalové smečky Bloody Obsession.

 

Vystupující

Apathy Again (CZ) – fb / soundcloud / bandzone / bandcamp / insta / youtube Minnor (SK) – web / fb / insta / youtube Mater Monstifera (CZ) – web / fb / soundcloud / bandzone / Spotify G.O.R.E. (CZ) – fb / bandzone 1000 bombs (CZ) – web / fb / bandzone / bandcamp / youtube / Spotify Fatality (CZ) – fb / bandzone / youtube

Více informací

Tento ročník Bloodyfestu je vyloženě pro ty, co maju rádi muziku, kera vám proletí hlavou jak kulomet. Klub Barrak v Ostravě sa na jednu noc stane chrámem metalu, kde se bude vařit, bavit a hlavně pořádně řvát. Tak, kdo sa přidá?

Kapely, keré rozjedú pořádnú metalovú párty:

Pokud ste ještě neviděli pořádnú grind'n'rollovú šou, tak tady to máte. Kapela G.O.R.E. je totální kult a jejich vystoupení vás rozhodně nenechá v klidu. Jejich muzika je jak jízda na rozjetém vlaku, kde nikdo nebrzdí, tak se držte!

Plzeňská trashová mašina 1000Bombs rozjede pořádnú smršt, kerá vás sundá na kolena. Tyhle borce jsou jak tornádo, co vás smete a ještě sa u toho budete smát. Připravte sa na nekonečnú energiu a trashovou divočinu.

Pokud máte rádi temné a melancholické tóny, tak Mater Monstifera z jihu Čech je přesně to, co potřebujete. Black metal v jejich podání je jak temná jízda po ponurých lesích. Kapela, kerá vás dostane svojí atmosférou a riffy, co vás chytí a nepustí.

Ze Slovenska přivalí kapela Minnor, bratia, co vám ukážú, co to znamená pořádný trash/death metal. Svoje nástroje ovládajú jak praví mistři a jejich koncert je nekompromisní jízda od začátku do konca. Tohle je show, kerú prostě musíte vidět.

A aby toho nebylo málo, z nedaleké Opavy dorazí Apathy Again. Tyhle borce to majú prostě v krvi. Jejich metalový styl je mix všeho, co máte rádi – syrový zvuk, emoce a pořádná dávka tvrdosti. Připravte sa na opavskú metalovú lavinu.

A na závěr tady máme brněnskú deathmetalovú legendu Fatality. Tyhle kluci ví, jak to pořádně rozjet a jejich koncert bude epickým zakončením celého Bloodyfestu. Brutální riffy, rychlé tempa a vokály, co vám vyrazí dech. Tak se připravte, protože tohle bude pořádný hukot!

"Bloodyfest je naše srdcovka, robíme to pro všecky, co majú rádi pořádnú muziku, kerá vám rozproudí krev v žilách. Tenhle ročník bude našlapaný jak cyp a věřte, že si to užijete," říká Walter, člen kapely Bloody Obsession a organizátor festu.

Lupeny jsou v prodeji, tak neseďte doma a dojděte si je co nejrychleji zajistit. Tož, Ostravo, těšíme se na vás!

Pořadatel

Bloody fest