BARRA, Electra5, Reinis Jaunais (LV)
KONCERT / Hudba – Funk / Soul, Indie / Alternative, Jazz, Pop, Rock

BARRA, Electra5, Reinis Jaunais (LV)

středa 25. září od 20:00
Kaštan - Scéna Unijazzu , Praha
Vstupenky
Cena 219
konec prodeje 8 dní

O akci

BARRA (indie-rock/pop) vydává 3.9. EP album "First We Pray", které nahrála spolu s producentem Scarceboy - Arturem Országem. Celé album se odkazuje na život v Portugalsku, kde BARRA několik let žila, a kde tyhle písně napsala. Zahraje spolu s kapelou nové písně z alba, ale také starší věci, jako je třeba Ostrov bez Oken.


Electra5
Jsme čtyři lidé, ale zato pět nástrojů. Oscilujeme mezi žánry a hýčkáme groove. Popově najazzlí, synthově-soulový. A diskotéka taky může být...


Reinis Jaunais (LV)
Cestovatelské zážitky malované zvukem – tak by se dala popsat hudba Reinise Jaunaise, hudebníka z lotyšské Rigy. Jeho hudba kombinuje osobité techniky hry na kytaru – včetně fingerstyle, tapování, perkusí a loopování.
Své vlastní písně skládá od roku 2005, kdy poprvé stopoval a buskoval po Evropě a Asii. Za posledních několik let Reinis odehrál přes 200 koncertů ročně a absolvoval vystoupení po celé Evropě, Asii, Austrálii a Novém Zélandu.

Vystupující

Barra (CZ) – fb / insta / youtube / Spotify Electra5 (CZ) – fb / insta / youtube / Spotify Reinis Jaunais (LV) – web / fb / soundcloud / bandcamp / insta / youtube / Spotify

Více informací

www.reinisjaunais.com/

Pořadatel

Kaštan - Scéna Unijazzu