Předprodej byl ukončen

Černý tesák x Petr Němec
KONCERT / Hudba

Černý tesák x Petr Němec

čtvrtek 12. září od 19:00
CO.LABS_park, Brno

O akci

předprodej: od 95,- do 495,- > PAY WHAT YOU CAN format

V předprodeji je možné zakoupit Doporučenou vstupenku, která je v hodnotě doporučené ceny. Můžete si vybrat i z dalších kategorií označených "pro všechny bez tagů", kde si cenu vstupenky vyberete dle vašich možností a preferencí.

___

Informace o prostoru CO.LABS_park >> https://colabs.cz/pronajmy/#30

___

Petr Němec

Začínající mladý umělec, student audio inženýrství na fakultě elektrotechniky a komunikačních technologií VUT v Brně. Od září 2024 také nastupuje na elektroakustickou kompozici na hudební fakultě JAMU.

V lednu 2024 vydal singl Tři zastávky pracující s binaurálními nahrávkami získanými během pobytu na Erasmu v německém Norimberku.

V CO.LABS představí setup kombinující binaurální field nahrávky z letošního léta, jejichž obsah má situačně deníkový příznak, které poté smíchá spolu se zvuky akustických nástrojů a rezonujících frekvencí prostoru.

Hudba vytvoří rozlehlé ambientní plochy, které dávají prostor pro reflexi vnitřního i vnějšího světa a jsou nazpět dotvářeny prostorem, ve kterém rezonují.

Foto: Evžen Šíbl

 

Černý tesák

V temné instrumentální hudbě Miloše Dolinského z Vidnavy na Jesenicku, postavené na looperech a sekvencérech, se ozývá zasněný mix ambientních smyček, elektronických beatů a špinavých kytar. 15. září svépomocí vydal debutové album Zůstaň, které díky úspěšné crowdfundingové kampani vyšlo i fyzicky. Singly Zůstaň a Stromy vydržely rotovat v hitparádě Velká sedma na Radiu 1 všech 7 týdnů. Magazínem Headliner byl zařazen mezi 50 nadějí české hudby.

 

Album Zůstaň k poslechu zde: https://ditto.fm/zustan
https://cernytesak.cz

___

Koncert je realizován v rámci projektu CO.LABS_koncertní cyklus Pomíjivost s finanční podporou Ministerstva kultury ČR, Statutárního města Brna, Státního fondu kultury a Nadace Český hudební fond.

 

 

Další akce pořadatele

_____tati - 28. září od 19:30, Bratislavská 181, Brno

_____tati - 19. října od 19:30, Bratislavská 181, Brno

God and Eve x Aimee - 18. září od 19:00, CO.LABS_park, Brno

KTOVIE x how to rent a room w/ swap - 26. září od 19:00, CO.LABS_park, Brno

Kmotřenka x Jaro, Léto, Podzim, Konec w/ grill session - 19. září od 19:00, CO.LABS_park, Brno

Kozie mlieko alebo Hlavou múr neprerazíš // CZ PREMIÉRA - 8. října od 19:30, CO.LABS_park, Brno