Společenský večer válečných veteránů
PLES / GALA VEČER / Gastro / Hudba / Tanec

Společenský večer válečných veteránů

pátek 15. listopadu od 19:30
Dům armády, Olomouc
Vstupenky
Cena 690 Zobrazit ceny
prodej do 15. listopadu
do zdražení 26 dní

Malý sál

Základní cena 690 Kč

Slavnostní sál

Základní cena 690 Kč

Velký sál

Základní cena 690 Kč

O akci

Den válečných veteránů, 11. listopad, je den věnovaný památce ukončení 1. světové války. Pojďme ho společně oslavit Společenským večerem válečných veteránů, který se uskuteční 15. 11. 2024 od 19:30 v Domě armády v Olomouci. O atmosféru nezapomenutelného večera se postará Natálie Tichánková, přední herečka a zpěvačka Moravského divadla Olomouc, kapela Kanci paní nadlesní, lidová muzika Frgál i moderátor Tomáš Gottwald.

 

Připravte se na skvělé muzikanty a smršť hudebních hitů, gastronomický zážitek podpořený skleničkou výborného moravského vína, ale i další doprovodný program, a staňte se součástí této výjimečné akce, kterou pro vás připravuje Československá obec legionářská, Radio Haná a produkční agentura Forsberg. Na své si přijdou všichni ti, kteří milují vybraná jídla, exkluzivní program, tanec až do rána a hlavně tu nejlepší společnost. Využijte společenský večer k setkání s přáteli, známými, ale i dalšími hosty, kterým téma válečných veteránů není lhostejné.

15. 11. 2024 vystoupí herečka, zpěvačka a hvězda nejen divadelních prken Natálie Tichánková, k tanci a poslechu zahraje profesionální moravská kapela Kanci paní nadlesní a celým večerem bude provázet skvělý moderátor Radia Haná Tomáš Gottwald. V Modrém sále vám zpříjemní večer také lidová muzika Frgál.

Připraven je pro vás ale i další doprovodný program.

 

Cena: 840 Kč (v ceně je zahrnuta poukázka na teplé jídlo, drobné občerstvení formou bufetu a místenka)
Zvýhodněná cena do 15. 10. 2024: 690 Kč

 

Pořadatel