SKYLINE | Plzeň | Anděl
KONCERT / Hudba – Elektronika

SKYLINE | Plzeň | Anděl

pátek 22. listopadu od 21:00
Anděl Café, Plzeň
Vstupenky
Cena 350
prodej do 22. listopadu

O akci

Populární elektronická parta Skyline v čele s Jakubem Bínou vyrazí na podzimní turné. 22.11. dorazí do plzeňského Anděla!

Devátá deska Skyline dostala název Superpowers a vyjde začátkem září. Práce na albu zabrala kapele intenzivně dva roky, a tak už se její členové nemůžou dočkat, až nové songy zahrají konečně fanouškům naživo. Jakub Bína k novému albu říká: „Myslím, že naše nová deska bude mít v klubech fantastickou odezvu. Jde totiž hodně o klubovou hudbu, máme tam daleko víc tanečního soundu než na předešlých deskách - hlavně drum and bass.“

„V koncertním setu samozřejmě nezapomeneme na ty nejzásadnější songy ze staršího repertoáru, které mají fanoušci nejradši. Čtyři singly z nové desky už hrajeme na letních festivalech a na podzim jich ještě několik přidáme,“ dodává zakladatel kapely a bubeník Radek Bureš. „Na nové songy reagovali lidi na festivalech výborně, máme z toho radost. Na desce je hned několik adeptů, které by mohly naživo - obrazně řečeno - utrhnout klubům střechu,“ doplňuje Radek Bureš.

 

Vystupující

Skyline (CZ) – web / fb / soundcloud / insta / Spotify