Neřež
KONCERT / Hudba – Folk / Country

Neřež

středa 20. listopadu od 20:00
Dundee Jam, Kladno
Vstupenky
prodej do 20. listopadu

O akci

Pánové Vřešťál a Sázavský spolu vystupují více než 40 let... Postupně založili a hráli ve skupinách Nerez, Kapela Jaromíra Nohavici, Neřež a doprovodná skupina Marie Rottrové.

V současné době vystupuje Neřež ve složení Robert Fischmann - flétny, bicí, klávesy, zpěv, Vít Sázavský - kytara, basa, viola a zpěv, Zdeněk Vřešťál - kytara a zpěv.

Repertoár Neřež je velice pestrý - těšit se můžete na klasické hity od Nerez (Do posledního dechu, Já s tebou žít nebudu, Javor), pecky od Neřež (V pořádku, Vlakem na Kolín, Na koni) i na několik novinek z repertoáru obnovené skupiny Nerez a Lucia, a to v původní interpretaci autora Zdeňka Vřešťála.

POŘADATEL WEB: www.dundeejam.cz

Vystupující

Neřež (CZ) – web

Více informací

POŘADATEL: Dundee Jam

Kladenský music club Dundee Jam, multikulturní prostor s tradicí již pětadvacet let, přináší u svého jubilea sérii výročních koncertů 2023 v kladenském Domě kultury!

Pár slov o Dundee Jamu:

Příjemné posezení v prostředí inspirovaným australskou faunou a flórou v podání nástěnných maleb. Můžete nahlédnout do černošské vesnice či mezi zvířata co žijí v Austrálii.  To vše podbarvené žánrově vybranou hudbou a širokou nabídkou nápojů a chuťových specialit nejen z našeho grilu.

Pořádané koncerty v Dundee Jamu mají díky originálnímu prostředí svou jedinečnou atmosféru. Prolínají se zde kapely mnoha žánrů od rocku, bluesu, jazz, funk, drum&bass, world music přes alternativu až po keltskou hudbu, ale i folk či punk. Pravidelně v Dundee Jamu koncertují přední čeští muzikanti a po dlouhých letech spolupráce již i přátelé jako např. Michal Prokop, Jan Hrubý, Ivan Hlas, Vladimír Merta, Tomáš Kočko, Lenka Dusilová, Thom Artway, kapely Zrní, minus123minut, Vltava, Bran, Neřež, Vanua2 a mnoho dalších. Vzpomínáme též na nezapomenutelné koncerty Vladimíra Mišíka, legendární Blue Effect s Radimem Hladíkem nebo hudební projekty Luboše Andršta. Dále zde mají prostor regionální kapely, které se v klubu mohou setkávat společně na jednom podiu. Krom koncertů zde probíhají djs party ve stylu funk, jazz, latina, elektronica, reggae, rock-pop ad., ale i divadelní a literární akce. Prostor dáváme také místním umělcům, kteří pravidelně vystavují své fotografie či obrazy v Galerii Dundee Jam, kdy se kloubí propojení hudby a umění. Dále je možné zamluvit si celý klub nebo jen jeho část pro uzavřenou společnost s naší gastronomickou nabídkou. Na požádání si můžete zapůjčit šachy, karty, Člověče nezlob se nebo si zahrát fotbálek na perfektním španěláku, samozřejmostí je wifi připojení. Specialitou podniku je grilování steaků nebo burgerů v jakoukoli denní i noční hodinu. V létě si můžete posedět na zahrádce pod ohromným smrkem a vychutnat si příjemnou atmosféru přírodního dvorku uprostřed města.

 

Pořadatel