Duo Milski - koncert klasické hudby pro klavír a housle
KONCERT / Hudba

Duo Milski - koncert klasické hudby pro klavír a housle

neděle 15. prosince od 18:00
Zámeček Staré Ždánice, Staré Ždánice
Vstupenky
Cena 350
prodej do 15. prosince

O akci

Zažijte večer s vynikajícími hudebníky - Duo Milski, které tvoří klavírista Jakub Milski a houslistka Simona Milski. Koncert se uskuteční v komorním a domácím prostředí hudebního salónu ždánického zámečku pro omezený počet 40 osob. Duo Milski zahraje výběr skladeb klasické hudby. Během přestávek na občerstvení bude i příležitost k osobnímu setkání a rozhovoru. 

Večerem provede majitel zámečku Nathaniel Filip de Aras.

Těšíme se na vás.

 

Duo Milski

Simona Milski je absolventkou Konzevatoře Brno v oboru hra na housle pod vedením prof. Jiřího Novotného. V současné době se věnuje hudebnímu vzdělávání dětí všech věkových kategorií a hraje na akustické i elektrické housle na různých společenských akcích. Kromě houslí hraje také na ukulele a zpívá.

Jakub Milski je klavírista a varhaník, který pravidelně hraje na mších, svatbách, křtinách i dalších událostech. V současné době studuje varhany na Konzervatoři Pardubice ve třídě prof. Aleše Bárty a hudební kulturu na Univerzitě Hradec Králové.

 

Dress code: Smart Casual - ležérní elegance, Business - semiformální (Prosíme dámy, aby nenosily lodičky s vysokým podpatkem, které nesvědčí dřevěné podlaze)

Program potrvá přibližně 120 minut

nathanielfilip.cz

Pořadatel